Samsung și Tesla semnează un parteneriat

Samsung anunță o colaborare cu Tesla la CES 2024 pentru SmartThings Energy

Samsung a anunțat la CES 2024 din Las Vegas că a semnat un acord cu Tesla. Ca urmare a colaborării, SmartThings Energy va fi folosit pentru a controla o serie de produse Tesla, inclusiv bateria pentru casă Powerwall, invertorul solar al companiei, încărcătorul de perete Wall Connector și, bineînțeles, vehiculele electrice.

Colaborarea, prin intermediul interfețelor deschise de programare a aplicațiilor (API) ale Tesla, va permite SmartThings Energy să extindă și mai mult gama deja largă de dispozitive care pot fi conectate. SmartThings Energy afișează, de asemenea, informații despre producția, stocarea și utilizarea energiei de către utilizatori prin intermediul aplicației.

Prin sincronizarea SmartThings Energy cu funcția Powerwall Storm Watch din aplicația Tesla, utilizatorii pot fi mai bine pregătiți pentru întreruperi și pene de curent.

CES 2024 Tesla Partnership thumb728F

Acest lucru înseamnă că, în cazul unui eveniment meteorologic extrem, cum ar fi un taifun sau o ninsoare abundentă, utilizatorii pot primi alerte pe televizorul Samsung conectat și pe telefonul mobil prin SmartThings, pe lângă aplicația Tesla.

Producătorul a precizat că aceștia pot, de asemenea, să activeze modul de energie AI înainte și în timpul unei pene de curent pentru a mobiliza energia de rezervă stocată în Tesla Powerwall. Serviciul se află în prezent în curs de dezvoltare și este așteptat să fie lansat în al doilea trimestru al anului 2024.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

TikTok: platforma de socializare unde banii curg ca apa

Donald Trump își face magazin online de pantofi. Cât costă și ce mai găsești în magazinul lui?

Calculator TVA

De ce Apple nu mai este cea mai valoroasă companie din lume și cine i-a luat locul.

Cum a ajuns Amazon să se bage în patul lui Facebook!

Cine e Satoshi Nakamoto? Un proces din Londra ar putea lămuri misterul Bitcoin.

X a scăzut cu 71% de când Elon Musk a preluat conducerea.

OpenAI 2023, o mină de aur în 2023, cu profituri fabuloase

Meta bate toate recordurile: cum a ajuns la valori istorice în 2024

Mai ieftin decât AliExpress: Site-ul chinezesc TEMU câștigă popularitate în România.

Arm, noua vedetă a bursei. O să ajungă mai mare ca NVIDIA?

Cum a făcut Bhutan bani din bitcoin fără să știe nimeni