top periute electrice in 2023

TOP Periuțe de dinți electrice 2023

Cumpără cu înțelepciune o periuță de dinți electrică. Vă ajutăm să găsești cea mai bună periuță de dinți electrică pentru tine.

O periuță de dinți electrică este un instrument de igienă extrem de practic și eficient – în opinia noastră, aceasta este acum un accesoriu esențial pentru fiecare gospodărie. Mult mai eficientă și mai convenabilă decât periuțele de dinți tradiționale.

Există, de asemenea, o gamă foarte largă de astfel de produse, iar mulți oameni aleg la întâmplare – deși pot exista diferențe semnificative. Dacă vrei să alegi cea mai bună periuță de dinți electrică pentru tine, citește recomandările și testele noastre de periuțe de dinți*.

Periuța de dinți electrică lista de top

Cel mai bun pret-calitate
1
philips-periuta-de-dinti-electrica-sonicare-easyclean-hx6511-35-31000-miscari-de-curatare-minut-1-program-1-capat-alb-verde-188062

Periuta de dinti electrica Philips Sonicare EasyClean HX6511/35

Raport calitate-preț bun
Curățare delicată, dar completă
În pachet veți găsi și două periuțe de dinți
98%
260 Lei399
2
periuta-el-oral-b-genius-9000-white

Periuta de dinti electrica Oral-B Genius 9000

6 moduri de utilizare
4 capete de periuță de dinți diferite
Aplicație Oral B cu senzor de presiune
99%
833 Lei1299
3

Periuta de dinti electrica Philips Sonicare For Kids HX6322/04

Tehnologie modernă
Curățare temeinică
Periere jucăușă cu Sparkly
98%
220 Lei310

Teste de periuțe de dinți electrice


Produsele din listă sunt prezentate unul câte unul, astfel încât să poți înțelege avantajele fiecăruia și posibilele dezavantaje. Deoarece fiecare dispozitiv poate fi destul de diferit, vă recomand să citiți fiecare dintre ele pentru a o găsi pe cea care se potrivește cel mai bine nevoilor tale.

philips-periuta-de-dinti-electrica-sonicare-easyclean-hx6511-35-31000-miscari-de-curatare-minut-1-program-1-capat-alb-verde-188062
9
Periuta de dinti electrica Philips Sonicare EasyClean HX6511/35
PRO
 • Raport calitate-preț bun
 • Curățare delicată, dar completă
 • În pachet veți găsi și două periuțe de dinți
CONTRA
 • Nu atât de remarcabil în ceea ce privește dotările suplimentare

Dacă tu și partenerul tău doriți să încercați periajul electric împreună, acesta este un prim pas perfect. Nu numai că are un preț rezonabil, dar vine și cu două periuțe de dinți, ambele cu capete interschimbabile. Acest lucru o face să fie soluția perfectă pentru cupluri.

Periuțele de dinți sonice Philips sunt de foarte bună calitate, în plus, vă puteți bucura aproape imediat de toate avantajele periuțelor de dinți electrice. În comparație cu periuțele de dinți tradiționale, această tehnologie poate îndepărta de două ori mai multă placă bacteriană, este delicată cu gingiile și vă poate, de asemenea, ajuta să vă albească dinții.

Primești două periuțe de dinți la un preț super, care curăță eficient și delicat. Nu pot decât să le recomand.

Periuța de dinți este capabilă de până la 31000 de curse de curățare pe minut, astfel încât murdăria nu are nicio șansă. De asemenea, este sigură pentru a fi folosită chiar și în cazul aparatului dentar, al restaurărilor dentare și al abceselor parodontale.

Mai multe caracteristici de confort o ușurează, de asemenea, utilizarea. Un cronometru de două minute vă ajută să vă spălați pe dinți pentru o perioadă de timp corectă. Iar tehnologia Quadpacer vă avertizează la fiecare 30 de secunde să treceți la un alt sfert din dinți. Astfel, puteți obține o curățare lină și completă.

Pentru o experiență de periaj sigură și delicată, periuța de dinți crește treptat intensitatea pe parcursul primelor 14 utilizări. Acest lucru o face mult mai blândă la început, iar mai târziu, când gingiile tale se obișnuiesc cu utilizarea, oferă o curățare mai temeinică.

Fiind vorba de o periuță de dinți electrică, este important de menționat și bateria. În acest caz, va fi o baterie avansată cu litiu-ion. Aceasta poate rezista până la 3 săptămâni cu o singură încărcare. Iar asta este o veste excelentă, pentru că poți lua cu ușurință periuța de dinți cu tine atunci când călătorești sau pleci în vacanță.

Dacă vrei să te speli pe dinți mai eficient, dar cu delicatețe, această periuță de dinți electrică ar putea fi o alegere excelentă pentru tine. În plus, nu uita de prețul avantajos și de faptul că vei primi două periuțe de dinți deodată în acest pachet. Așadar, îți pot recomanda cu siguranță Philips Sonicare EasyClean HX6511/35.

periuta-el-oral-b-genius-9000-white
9.2
Periuta de dinti electrica Oral-B Genius 9000
PRO
 • 6 moduri de utilizare
 • 4 capete de periuță de dinți diferite
 • Aplicație Oral B cu senzor de presiune
 • Husă de călătorie (cu încărcător USB)
 • Suport mobil
CONTRA
 • Scumop

Pot spune fără îndoială că periuța de dinți electrică Oral B Genius 9000 iese în evidență față de concurență din toate punctele de vedere. Ai putea spune că este cea mai bună pe care au creat-o până acum în domeniul periuțelor de dinți. Dacă o încerci, garantat te vei uita la vechea ta periuță ca la o relicvă din epoca de piatră. Genius 9000 combină toate cele mai bune caracteristici ale unei periuțe de dinți electrice.

9
Periuta de dinti electrica Philips Sonicare For Kids HX6322/04
PRO
 • Tehnologie modernă
 • Curățare temeinică
 • Periere jucăușă cu Sparkly
 • Design prietenos pentru copii
CONTRA
 • Dezvoltatorii de aplicații sunt uneori lenți în remedierea erorilor

Pihilips Sonicare este o periuță de dinți de top pentru cei mici. Dacă doriți să cumpărați un aparat de foarte bună calitate, care face periajul foarte ușor și distractiv, ați ajuns la locul potrivit. Modelul său colorat și forma veselă îi vor cuceri cu ușurință pe copii, iar pachetul include, de asemenea, o varietate de autocolante pentru a face periuța de dinți cu totul unică.

Ce periuță de dinți electrică ar trebui să cumpăr? Tot ce trebuie să știi înainte de a cumpăra

O periuță de dinți tradițională și o periuță de dinți electrică sunt aparent la fel de bune. Îți perie dinții. Dar are și alte avantaje în afară de designul drăguț și comoditatea ei. Potrivit unei cercetări Cochrane, folosirea ei reduce semnificativ șansele de apariție a plăcii dentare și a gingivitei. Acesta este un factor care o face să merite cu siguranță să fie folosită.

Bineînțeles, nu strică să știi că, cu o frecvență de periaj adecvată, o periere corectă a dinților și folosirea aței dentare, nu contează ce folosești. Avantajul periuțelor de dinți electrice poate fi pierdut dacă nu ai grijă cum trebuie de dinții tăi.

Să recunoaștem, cei mai mulți dintre noi nu respectăm perfect recomandările medicului stomatolog, nu ne spălăm pe dinți atât de temeinic pe cât ar trebui timp de două minute și nu folosim ața dentară decât foarte rar. În astfel de cazuri, poți beneficia de micul plus pe care ți-l poate oferi un dispozitiv electric de îngrijire orală – acesta poate chiar să facă o mare diferență în ceea ce privește igiena ta orală. Multe periuțe de dinți reîncărcabile vin, de asemenea, cu un cronometru încorporat care indică momentul în care cele două minute recomandate au trecut. Cele mai bune vă vor indica la fiecare jumătate de minut – ceea ce înseamnă că poți petrece exact același timp pentru a curăța toate cele patru colțuri ale gurii.

Periuțele de dinți electrice cu adevărat moderne, de înaltă calitate, au, de asemenea, senzori de presiune încorporați pentru a ajuta la echilibrarea greșelii comune de a apăsa prea tare periuța de dinți. O presiune puternică vă poate deteriora gingiile, așa că aceasta este o caracteristică deosebit de utilă.

În concluzie, poți vedea că nu trebuie neapărat să treci la cea electrică – doar dacă simți că obiceiurile tale de îngrijire orală ar avea nevoie de un mic plus.

cum sa speli dintii

Criterii de selecție a periuței de dinți electrice

Descoperă ce are de oferit fiecare produs și ce trebuie să cauți înainte de a o alege pe cea mai bună pentru tine.

Tipuri de periuțe de dinți opționale

Există două moduri de a grupa periuțele de dinți electrice pe care le poți cumpăra. Primul este modul de încărcare electrică.

 • Periuțele de dinți alimentate cu baterii. În comparație cu periuțele de dinți convenționale, nu există o diferență semnificativă – doar capul vibrează. Înlocuirea constantă a bateriei o face neeconomică pe termen lung și poluează inutil mediul înconjurător cu deșeuri. Modelele concepute pentru copii sunt mai frecvente decât acest tip.
 • Periuțele de dinți reîncărcabile. Singurul dezavantaj este că necesită o investiție mai mare la început, dar merită cu siguranță pe termen lung. Reîncărcarea este semnificativ mai ușoară și mai ieftină decât omologii săi cu baterii. Înlocuirea capului periuței de dinți este, de asemenea, o cheltuială regulată – dar totuși mai puțin decât faptul că trebuie să tot cumperi o periuța de dinți noua cu baterii. Un bonus special este faptul că mulți producători oferă o garanție pentru produs.

Periuța de dinți rotativă VS periuța de dinți sonică


Există două versiuni ale periuței de dinți electrice, fiecare cu o abordare diferită pentru a stimula îngrijirea dinților. Trebuie remarcat faptul că ambele tipuri sunt la fel de eficiente, super dispozitive de igienă orală. Comentariile clienților spun că ambele sunt la fel de confortabile – așa că, oricare dintre ele vei alege, te vei simți bine.

Periuța de dinți cu cap rotativ: Un avantaj semnificativ este faptul că capul periuței de dinți este mic; acest lucru o face potrivită pentru a ajunge în spații înguste și greu accesibile. În plus, necesită mai puțină muncă din partea ta pentru a te spăla pe dinți – poți doar să perii de-a lungul suprafeței dinților și aceștia sunt curățați. Studiile arată că este doar puțin mai eficientă decât omologul său sonic.
Periuța de dinți sonică: Ca formă, seamănă cel mai mult cu o periuță de dinți manuală normală; cu toate acestea, capul acestui tip vibrează lateral – cu până la 50.000 de mișcări pe minut. Această mișcare curăță suprafețele dinților. Utilizarea sa este foarte asemănătoare cu cea a unei periuțe de dinți obișnuite. În opinia mea personală, este mai puțin practică decât omologii săi cu cap rotativ

Ce face ca o periuță de dinți electrică să fie bună?


Am adunat cele mai importante caracteristici ale periuței de dinți care sunt esențiale pentru cea mai bună periuță de dinți electrică. Unele caracteristici/accesorii împing, din păcate, prețul mai sus, dar periuțele de dinți ieftine de calitate mai bună au performanțe bune și în aceste aspecte.

 • Cronometru de două minute: îți va face viața semnificativ mai ușoară dacă știi exact cât timp ai la dispoziție pentru a te spăla pe dinți. Consensul în rândul medicilor dentiști este că merită să petreci 2 minute din când în când. Un ceas încorporat te ajută să respecți acest timp. La o periuță de dinți foarte bună, vă va da un marcaj de jumătate de minut – astfel încât poți petrece jumătate de minut pe partea stângă și jumătate de minut pe partea dreaptă și pe partea stângă a dinților de sus și de jos. Foarte util.
 • Confortabilă în mână: oricât de ridicol ar părea, este destul de important – o vei folosi în fiecare zi (de mai multe ori). Nimic nu este mai enervant decât atunci când un obiect pe care îl folosești în mod regulat este inconfortabil. Nu vă alarmați – doar cele mai ieftine periuțe de dinți din plastic ar pica acest test.
 • Durata de viață a bateriei. Ar trebui să reziste cel puțin o săptămână fără încărcare, chiar și cu 2-3 utilizări pe zi. Este enervant să trebuiască să te confrunți cu faptul că periuța ta de dinți rămâne fără energie atunci când te speli pe dinți. La cele mai bune, există o modalitate de a indica starea de încărcare, astfel încât să o poți pune la încărcător înainte de a se termina.
 • Capul mic al periuței de dinți. Un cap mic înseamnă că vei avea o șansă bună să ajungi peste tot cu periuța de dinți și nicio suprafață mică nu va rămâne netratată. Din păcate, cu o periuță de dinți cu cap mare, s-ar putea să nu o poți strecura în zonele înguste și greu accesibile ale gurii și să-ți cureți complet dinții.
 • Mai multe tipuri de capete de periuță de dinți: diferite capete răspund diferitelor tipuri de nevoi de îngrijire dentară. Există capete special concepute pentru aparatele dentare, capete mai moi pentru dinții sensibili etc. Asigură-te că poți verifica dacă capul care răspunde nevoilor tale specifice poate fi atașat la periuța de dinți pe care o alegi!
 • Sensibilitate la presiune. Aceasta este contracarată de un dispozitiv sensibil la presiune, care compensează dacă vă periați cu prea multă forță. Un plus util, fără îndoială.
 • Mai multe programe de periaj. Poți alege chiar un program special pentru periajul dinților sensibili, pentru albirea dinților sau chiar pentru masarea gingiilor – dacă periuța ta are așa ceva.
 • Ușor de transportat. O periuță de dinți electrică este suficient de scumpă pentru a evita să o strici din greșeală – ca să nu mai vorbim de faptul că se poate umple de murdărie dacă o depozitezi într-un loc nepotrivit în timpul călătoriei.
 • Dezinfectant UV. Te va ajuta să îți păstrezi gura și mai curată.

.

Periuțe de dinți electrice speciale

Pe lângă modelele tradiționale – de obicei destinate adulților – există pe piață încă două subcategorii unice de periuțe de dinți electrice. Și acestea merită menționate.

Periuțele de dinți electrice pentru copii


Desigur, când vine vorba de periajul dinților, nu trebuie să ne gândim doar la adulți, ci și la cei mici. Acest lucru este important, deoarece dinții lor sunt mai sensibili și, prin urmare, necesită un alt tip de tratament. O periuță de dinți electrică poate fi, de asemenea, o alegere bună pentru copii, deoarece aceștia nu sunt la fel de agili, grăbiți sau interesați de sănătatea dinților lor – ceea ce înseamnă că au tendința de a se spăla mai puțin temeinic, ceea ce poate duce la probleme mai târziu. În schimb, o periuță de dinți electrică bună – și cool – nu numai că face o treabă mai minuțioasă, dar poate face și periajul mai atractiv. Așadar, dacă aveți copii cu dințișori mici, ar fi bine să luați în considerare achiziționarea unei periuțe de dinți electrice concepute special pentru copii. Aceste modele oferă o curățare blândă, dar temeinică și pot veni cu extra-uri utile. Printre acestea se numără un model fain sau un temporizator care controlează cât timp se spală dinții.

Periuță de dinți electrică cu funcții inteligente


În prezent, sunt disponibile versiuni inteligente la aproape orice aparat electronic, cu tot felul de funcții Wi-Fi etc. În cazul periuțelor de dinți electrice inteligente, acestea pot include cronometre, statistici de periaj, memento-uri de periaj și alte asemenea lucruri inteligente. Dacă ești în regulă cu obiceiurile tale de periaj, nu vei avea nevoie de prea multe dintre acestea, dar dacă uneori ratezi să te speli seara, un astfel de model te poate ajuta să îți zdruncini sănătatea orală.

Utilizarea periuței de dinți electrice


Pot exista variații în modul de utilizare a fiecărui aparat, dar, în general, trebuie să vă curățați dinții după cum urmează*

 • Încarcă-ți periuța de dinți – dacă nu este încărcată. Introdu o baterie în periuța de dinți cu baterii și pune încărcătorul pe suportul său și conectează-l la priză. Aceasta va fi complet încărcată în câteva ore. Unele tipuri mai noi de periuțe de dinți pot fi încărcate și cu ajutorul unui încărcător USB. Pentru călătoriile foarte lungi, nu vei rămâne niciodată fără energie cu una dintre cele mai bune bănci de alimentare.
 • Pune un cap pe periuța de dinți, dacă nu ai deja unul. Important! Capetele periuțelor de dinți electrice trebuie înlocuite la fiecare 3 luni sau cam așa ceva!
 • Pune pastă de dinți pe peri și spală-te pe dinți. Ia-ți 2 minute pentru această operațiune. O periuță de dinți rotativă trebuie trasă doar pe suprafețele dinților, în timp ce o periuță de dinți sonică trebuie folosită în același mod ca o periuță de dinți tradițională.
 • Clătește-te bine după periaj.

*Recomandarea mea nu înlocuiește opinia unui medic stomatolog profesionist.

un zambet alb sanatos
Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cercetare: Europenii sunt stresați și grași și nu știu ce să facă

Despre gluten in alimentatia bebelusului. Când introducem în diversificarea bebelușilor?

Descoperă legătura dintre testul de efort și afecțiunile endocrine

Durerea de dinți: cum să o ameliorăm la domiciliu fără medicamente?

Cât de eficiente sunt sfaturile bioterapeutului Djuna?

Ce poate provoca o creștere bruscă a ritmului cardiac? Cardiologul raspunde

Urină sângeroasă – cum să știi dacă este cauzată de hipertensiunea arterială

Suc de Afine Bio Beneficii: Puterea Vindecătoare a Naturii

Ce analize medicale sunt recomandate dupa 40 de ani.

Pareri Stomachon: un remediu natural pentru sindromul de intestin iritabil

Beneficiile Omega 3: De ce ar trebui să le includem în dieta noastră

Care sunt cele 3 straturi ale pielii?