Sufleu cu branza

Sufleu delicios cu brânză telemea. O retea simpla.

Dacă îți dorești să impresionezi invitații cu un preparat rafinat, îți recomandăm să încerci această rețetă de sufleu cu brânză telemea. Ușor de preparat, dar cu un gust cu adevărat special, acesta poate fi servit fie ca și aperitiv, fie ca și fel principal.

sufleu de branza
Sufleu cu branza

Ingrediente:

 • 50 g unt
 • 50 g făină
 • 300 ml lapte
 • 4 ouă
 • 100 g brânză telemea
 • 1 linguriță de muștar
 • piper
 • parmezan

Instrucțiuni:

 1. Untul se topește într-un vas Jena. Într-o cratiță, se topește restul de unt, apoi se presară făina. Amestecă continuu până când se obține un sos gros. Treptat, se adaugă laptele, amestecând încontinuu. Se ia cratița de pe foc și se lasă să se răcească.
 2. Brânza telemea se dă pe razatoare. Se separă albușurile de gălbenușuri, iar albușurile se bat spumă tare. Gălbenușurile se adaugă în sosul răcit, se amestecă bine, apoi se adaugă brânza telemea rasă, muștarul și piperul. Cu grijă, se adaugă și albușurile bătute spumă.
 3. Se răstoarnă amestecul în vasul Jena, se presară parmezan deasupra și se coace la cuptor timp de 20 de minute.
 4. Sufleul se servește fierbinte.

Concluzie:

Această rețetă de sufleu cu brânză telemea este perfectă pentru cei care doresc să ofere invitaților un preparat ușor și gustos. Este important să urmezi cu atenție instrucțiunile pentru a obține un sufleu pufos și delicios. Poftă bună!

R.M.

Numele meu este Radulescu Mihaela și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Un lucru misterios se întâmplă cu Luna, ce schimbă multe lucruri

Prajitura cu nuci – Reteta delicioasa si usor de preparat

Taxa pe prostie: Loterie