Sufleu cu branza

Sufleu delicios cu brânză telemea. O retea simpla.

Dacă îți dorești să impresionezi invitații cu un preparat rafinat, îți recomandăm să încerci această rețetă de sufleu cu brânză telemea. Ușor de preparat, dar cu un gust cu adevărat special, acesta poate fi servit fie ca și aperitiv, fie ca și fel principal.

sufleu de branza
Sufleu cu branza

Ingrediente:

  • 50 g unt
  • 50 g făină
  • 300 ml lapte
  • 4 ouă
  • 100 g brânză telemea
  • 1 linguriță de muștar
  • piper
  • parmezan

Instrucțiuni:

  1. Untul se topește într-un vas Jena. Într-o cratiță, se topește restul de unt, apoi se presară făina. Amestecă continuu până când se obține un sos gros. Treptat, se adaugă laptele, amestecând încontinuu. Se ia cratița de pe foc și se lasă să se răcească.
  2. Brânza telemea se dă pe razatoare. Se separă albușurile de gălbenușuri, iar albușurile se bat spumă tare. Gălbenușurile se adaugă în sosul răcit, se amestecă bine, apoi se adaugă brânza telemea rasă, muștarul și piperul. Cu grijă, se adaugă și albușurile bătute spumă.
  3. Se răstoarnă amestecul în vasul Jena, se presară parmezan deasupra și se coace la cuptor timp de 20 de minute.
  4. Sufleul se servește fierbinte.

Concluzie:

Această rețetă de sufleu cu brânză telemea este perfectă pentru cei care doresc să ofere invitaților un preparat ușor și gustos. Este important să urmezi cu atenție instrucțiunile pentru a obține un sufleu pufos și delicios. Poftă bună!

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Galuste cu branza – O reteta delicioasa pentru orice masa

Supraviețuitor miraculos: a fost împușcat în ochi și în creier cu un cui

Ce este gripa aviara? – Explicatia a numeroaselor amenintari

Budinca de cartofi cu carne – o reteta delicioasa si usor de preparat

L-am rugat pe Chat GPT să facă un interviu cu Mihai Eminescu. Rezultatul este uluitor.

Un copil cu o boală gravă a supraviețuit datorită unei mașini electrice, iată cum!

Opalul – piatra semipretioasa ce „aduna” toate culorile

Tartă cu prune: rețetă delicioasă și ușor de făcut

Cum ar putea deveni panourile solare mai ieftine și mai durabile cu ajutorul perovskitului

Ce se întâmplă dacă cineva deschide ușa avionului în zbor?

Cine plătește nota dacă mașina ta fără șofer face accident?

Misterul particulei Amaterasu: De unde vine și ce înseamnă?