Seria Samsung Galaxy S24 ar putea avea preț asemănător cu S23.

Seria Samsung Galaxy S24 ar putea avea prețul seriei S23

Samsung se pregătește să ne uimească din nou cu seria Galaxy S24, pe care o va dezvălui luna viitoare la evenimentul Unpacked. Știi cât te va costa să-ți iei unul dintre aceste telefoane superbe? Ei bine, nu mai mult decât anul acesta. Samsung a decis să nu-și schimbe prețurile, ci să-și păstreze avantajul competitiv. Așadar, dacă vrei un Galaxy S24, un Galaxy S24+ sau un Galaxy S24 Ultra, te va costa la fel ca un Galaxy S23.

Dacă te întrebi de unde știm asta, ei bine, am citit un raport interesant de la Hankyung, care spune că Galaxy S24 va avea un preț de 799 de dolari, Galaxy S24+ de 999 de dolari, iar Galaxy S24 Ultra de 1199 de dolari. Desigur, dacă vrei mai multă memorie, va trebui să plătești mai mult.

Exynos, secretul prețurilor mici

Samsung are un plan ingenios pentru a-și menține prețurile la un nivel scăzut: va folosi cipul său propriu Exynos 2400 pentru modelele de bază și Plus pe unele piețe. Astfel, va economisi bani și va oferi o performanță excelentă. Doar Galaxy S24 Ultra va avea cipul Snapdragon 8 Gen 3, care este cel mai puternic de pe piață.

Galaxy S24, telefonul care gândește

Dar Samsung nu se mulțumește doar să-și repete succesul de anul trecut. Compania vrea să revoluționeze lumea smartphone-urilor cu Galaxy S24, primul telefon cu inteligență artificială de la Samsung. Acest telefon va fi capabil să învețe de la tine, să se adapteze la nevoile tale și să-ți ofere o experiență personalizată. Sună incredibil, nu? Nu e de mirare că Samsung se așteaptă să vândă cel puțin 33 de milioane de Galaxy S24.

Dacă vrei să afli mai multe despre acest telefon minunat, nu rata evenimentul Unpacked de pe 17 ianuarie, care va avea loc în San Jose, California. Până atunci, spune-ne ce părere ai despre Galaxy S24 și dacă ți-ai dori să-l ai. Aștept comentariile tale! 😊

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Arm, noua vedetă a bursei. O să ajungă mai mare ca NVIDIA?

O afacere de milioane de dolari s-a transformat într-un eșec uriaș pentru NFT

TikTok: platforma de socializare unde banii curg ca apa

Donald Trump își face magazin online de pantofi. Cât costă și ce mai găsești în magazinul lui?

Elon Musk și arta de a evita impozitele: Cazul Tesla

Microsoft dă lovitura cu abonamentul de inteligență artificială.

2024 ar putea fi anul renașterii Bitcoin-ului!

Se pare că Apple va lansa un App Store separat în UE pentru a permite sideloading-ul.

Merită să investești în aur? Avantaje si dezavantaje.

Un bărbat are două încercări să ghicească parola care îi poate aduce 230 de milioane de euro.

Cum a ajuns Amazon să se bage în patul lui Facebook!

Disney+ adaugă Hulu în pachetul său de streaming