Psihometrie si spirite inferioare

Cercetarile spiritiste din Occident au condus la folosirea termenului tehnic psihometrie, care se refera la „lumea spiritelor” si a fost sustinuta prin mesaje obtinute prin intermediul unor mijloace precum pendulul si crucea. Persoanele initializate au fost implicate in aceasta experienta prin care s-a tras concluzia existentei unor „forte inferioare” invizibile care au capacitatea de a capta mesajele si de a le schimba sensul. Acestea s-ar gasi in „sfera cea mai joasa”, desi distanta pana la ea e inaccesibila oamenilor. Fenomenologia parapsihologica are foarte multa referire la domeniul astral si desi se spune ca acesta este înzestrat cu diverse calitati si capacitati, esenta lui ramane inca un mister. Daruri precum clarviziunea sunt primite de persoane care știu sa vada prin aceasta dimensiune. Se zice ca acolo exista o „materie plastica” ce poate fi modificata sau deformata prin puterea gandurilor, ceea ce explica de ce se spune ca „pacatul cu gandul” are o importanta prioritate in repertoriul vinovatilor. Asadar, dimensiunea astrala nu e doar un concept abstract, ci o realitate cosmica care inconjoara planeta oamenilor, precum inelul lui Saturn. 

Vorbesc despre ceva ce poate părea socant – învățând să murim. Cercetătorii din domeniul psihometriei și ai mesajelor obținute prin spiritism susțin că majoritatea noastră sunt inconștienți de starea de deces după ce departează de trupul nostru fizic. Prin urmare, ar trebui să învățăm cum să ne pregătim de plecarea de aici.

Care ar fi elementele de pregătire în cadrul morții? Se spune că, atunci când un spirit ajunge în planul inferior și își petrece o perioadă acolo, rămâne în ceața astrală într-o stare de vis constant, în care evenimentele și scenele finale de pe pământ i se reiau în mod repetat. Abia după ce primește ajutor din planurile superioare, se poate manifesta o constientizare a faptului că spiritul nu mai trăiește pe pământ și s-a desprins de planul fizic. Acest proces poate lua câteva decenii!

În ceea ce privește spiritismul, se spune că spiritele care se află la acest nivel, nu au prea multe de transmis celor vii. Cu toate acestea, aceștia pot fi în pericol, deoarece sunt stăpâniți de dorința de răzbunare pentru trecutul leam. În cele din urmă, se recomandă ca, în cazul în care participanții la sedințele de spiritism nu sunt însoțiți de o inteligență superioară, care să le protejeze, să fie pregătiți pentru accidente grave.

Așadar, ar trebui să învățăm cum să murim!

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum se scrie un rezumat eficient: Ghidul Tău Complet.

Persoane întoarse din moarte clinică au raportat vise intense si experiențe extracorporale.

O altă greșeală la Boeing: Găuri găurite în locuri nepotrivite.

Galuste cu prune delicioase – Cum sa le prepari acasa

Vrei să vezi cum e să cazi din spațiu? O firmă de explorare spațială a filmat totul

După cei care neagă clima, iată-i pe cei care neagă căldura

Adio, Yogy! A murit cel mai bătrân urs din România, care a trăit 43 de ani

Cafea cu ou si rom – Reteta antigripala delicioasa

PAMFIL SEICARU, pamfletarul

Misterul firului de păianjen

TVR2 Intră pe Satelit și Propulsează Al Doilea Canal Public pe Locul Secund în Țară

Cum ar putea deveni panourile solare mai ieftine și mai durabile cu ajutorul perovskitului