Motorola îți arată cum va arăta viitorul smartphone-urilor: un pliabil care se înfășoară la mână

Motorola îți arată cum va arăta viitorul smartphone-urilor: un telefon care se înfășoară la mână

Dacă ai urmărit MWC de la Barcelona, probabil că ai fost copleșit de atâtea noutăți și inovații. Dar nu-ți face griji, căci noi suntem aici să-ți prezentăm cele mai tari chestii. Și una dintre ele este telefonul Motorola care se poate înfășura la încheietura mâinii. Da, ai citit bine, un telefon care se face ceas!

Nu e prima oară când Motorola ne arată acest concept, dar e prima oară când îl vedem așa de bine, mulțumită echipei PhoneArena, care a fost la fața locului la Mobile World Congress.

Conceptul se numește Motorola Adaptive Display, și, cum îi spune și numele, se referă la faptul că ecranul se poate îndoi după bunul plac. Dar nu e doar atât, pentru că telefonul Motorola șterge diferența dintre smartphone și gadget purtabil, fiindcă îl poți purta și ca un ceas, dacă vrei. Asta, desigur, când va fi disponibil pe piață.

Partea din spate a telefonului e făcută dintr-un material moale și flexibil, ca să nu-ți irite pielea. PhoneArena a făcut și un video, ca să vezi cât de ușor se îndoaie telefonul.

Tipa din video are o curea mică la mână, cu niște magneți la capete, care țin telefonul lipit de el. Și nu e doar un mod de a-l purta, ci și de a-l folosi, pentru că are o bară de instrumente ca cea de la Motorola RAZR, care îți permite să accesezi și să controlezi diverse funcții și aplicații.

Dar să nu ne entuziasmăm prea tare, pentru că asta e doar un prototip, un vis frumos, care nu se îndoaie chiar așa de bine și care s-ar putea să nu ajungă niciodată pe rafturile magazinelor, sau cel puțin nu prea curând.

via

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum arată Luxeed S9 răspunsul Huawei la Tesla Model Y.

Ups, Apple face pasul înapoi în State: Gama Watch are un hiccup cu brevetele!

Cum să știi când vei muri cu ajutorul unei inteligențe artificiale superioare.

STUND, ceasul care nu-ți arată ora, ci doar te trezește la realitate și te anunță când trece timpul.

De ce Apple nu se grăbește să lanseze un iPhone pliabil?

Zipcharge Go: încărcătorul portabil pentru mașini electrice.

Ce ne aduce One UI 6.1: Noile moduri de încărcare Samsung Galaxy care îți vor proteja bateria.

Amazfit Helio Ring, inelul inteligent care te face să fii în formă

Începe curățenia în spațiu – primii doi sateliți vor fi eliminați din orbită

Folosind Leonardo.Ai: Acesta poate fi, de asemenea, un bun înlocuitor pentru Midjourney

Samsung SmartThings: cheia pentru casa noastră inteligentă

A apărut un noua platforma de generator de texte și imagini AI în România