modele-unghii-2023-in-romania

Modele unghii 2023. Aceste modele se poartă anul acesta.

Sunt Daniel Ronyai, un tehnician de unghii, campion și medaliat cu aur. Mă ocup de această meserie din 2018, care a început ca un hobby, dar a devenit treptat o profesie. Iata o lista cu modele unghii 2023 ce e in trend anul acesta.

Am studiat inițial informatică inginerească și mai târziu coafura, astfel că am ajuns în industria frumuseții. Decorarea unghiilor am învățat-o într-adevăr ca pe un hobby, dar după ce nu am găsit satisfacția în celelalte două cariere, am decis să mă angajez ca tehnician unghii, ceea ce până în ziua de astăzi nu regret.

La început, am fost puțin îngrijorat, deoarece am auzit și am văzut peste tot că aceasta este o meserie creativă, o componentă importantă a decorațiunilor, desenelor și picturii, care nu mi-a ieșit niciodată.

Totuși, aș contrazice această afirmație. Această meserie presupune mai degrabă o viziune inginerească și precizie, decât creativitate. Cred că o unghie perfectă, perfect netedă, dar simplă, este la fel de frumoasă, dacă nu mai frumoasă, decât o unghie de calitate medie, dar frumos decorată.

După ce am realizat acest lucru, nu m-am mai îngrijorat că nu am abilități în decorațiuni. Am depus toate eforturile și cunoștințele mele pentru a face unghiile cât mai precise posibil.” – Daniel Ronyai, campion maghiar și medaliat cu aur olimpic tehnician unghii.

modele unghii 2023

Modele de unghii 2023 si Tendinte – La care ne vom despărți

Tendințele vin și pleacă, de exemplu, văd din ce în ce mai puțin acea anumită pata neagră, cu aspect de ou de fazan, care a fost nebunia anul trecut, dar de atunci începe să se liniștească. Ceea ce a fost tendința acestui an sunt unghiile cu reflectorizant sau cu bucăți colorate de confetii. Cred că acestea nu vor mai fi în vogă prea mult timp, deoarece clienții preferă tot mai mult unghiile simple și curate.

Există totuși o tendință, față de care aș fi fericit să ne despărțim, dar cred că nu ne vom despărți de ea încă mult timp. Aceasta este culoarea albă de lapte sau alb a bazei unghiei. Când a explodat, am privit cu nedumerire la ea și până în ziua de azi nu am reușit să-i găsesc dragostea, dar are un mare succes.” – Rónyai Dániel, tehnician unghii campion și câștigător de aur olimpic.”

modele unghii 2023  si cele mai in voga modele

Modele de unghii 2023 si Tendinte – Culorile cele mai în vogă

Prezicerea culorilor trend din anul următor nu este niciodată ușoară, însă culoarea anului alesă de către compania Pantone are obiceiul să fie foarte influentă. Aceasta este anunțată în decembrie și anul acesta această nuanță se numește ‘Viva Magenta’.

De asemenea, săptămânile de modă, care sunt organizate la fiecare jumătate de an în orașele-capitală ale modei, Milano, Londra, New York și Paris, au o mare influență. Acestea nu mai afectează doar stilul și culorile hainelor, ci și tendințele culorilor pentru unghii.

Printre tendințele culorilor pentru unghii din acest sezon de toamnă/iarnă se numără verdele măsliniu, verdele toxic, galbenul muștar, galbenul portocaliu, movul, burgundy-ul, maroul închis și albastrul închis.” – Tehnicianul de unghii Daniel Ronyai

modele unghii 2023, revenirea celor clasice

Modele de unghii 2023 si Tendinte – Revenirea celor clasice

,Social media-ul și influencerii au un rol important în schimbarea tendințelor unghiilor. De multe ori, un client a arătat cum arată unghiile cele mai noi ale lui Kylie Jenner și a spus că își dorește exact același model.

De exemplu, acum în Instagram se răspândește cu viteza focului unghiile soției lui Justin Bieber, Hailey Bieber, cu o pulbere cromată ca element de decor principal. Unghiile lui Hailey sunt de un alb laptos sau, mai recent, un roz natural transparent, decorate cu pulbere cromată albă. Aceste pudre erau populare acum câțiva ani și a fost suficient un singur influencer pentru a le aduce din nou în tendințe.

modele unghii 2023 si o tehnica veche

Modele de unghii 2023 – O tehnica veche

Ne putem întâlni cu o tehnică veche de decorare În 2023, ne putem aștepta la un efect cromatic, disponibil într-o gamă variată de culori și efecte. Prin combinarea diferitelor culori, putem obține efecte cromatice diferite, astfel numărul variațiilor este aproape nelimitat.

Mai există o tehnică pe care am uitat-o de mult, dar acum devine din ce în ce mai populară. Esența trendului constă în integrarea unor elemente diverse – cum ar fi fragmente de scoici fisurate, flori uscate, praf de stras de granulație mare, accesorii metalice – în unghia de la mână.

Această tehnică nu este accesibilă doar celor cu unghii false, deoarece lacul de unghii modern sau întărit cu gel devine tot mai comun astăzi și oferă și posibilitatea acestor tipuri de decorații. Astfel, este în același timp practic și absolut nu deranjant, ceea ce multe cliente nu își doresc, să aibă ceva care iese în relief de pe suprafața unghiei, deoarece se poate agăța ușor de orice. De asemenea, nu pot fi lăsate și rămân cu o suprafață strălucitoare pentru o perioadă mai lungă de timp.

Această tendință nu este o noutate, deoarece de mai bine de 10 ani mulți oameni au utilizat-o, atunci când unghiile artificiale erau încă populare și numai lacul de unghii cu gel tradițional exista. Dar acum, când lacul de unghii cu gel modern devine tot mai popular – eu însumi fac numai astfel de unghii în salon – și clienții care nu doresc să renunțe la aspectul lacului de unghii cu gel natural pot încerca și diferite decorațiuni care până acum puteau fi realizate numai cu unghii false.

modele unghii 2021 in romania
Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce este ADHD? Cauze, simptome si tratament.

Dirtbike – cum alegi bicicleta perfectă pentru pasionații de sărituri și adrenalină

Ce poate provoca o creștere bruscă a ritmului cardiac? Cardiologul raspunde

Este într-adevăr atât de mult zahăr într-o sticlă de ketchup Heinz?

La ce se foloseste curcuma? Beneficii, proprietati si moduri de utilizare

Pixel 8 Lăsat în Afara Revoluției AI – Ce Înseamnă Asta Pentru Tine?

Cum să alegi și să porți cu ușurință dresul cu bandă adezivă

O boală infecțioasă de mult timp nemaiîntâlnită face din nou ravagii și nu știm de ce

„Neintelegerea” alimentului cu medicamentul

Legătura dintre consumul de cafea şi migrene.

8 lucruri pe care nu le știai despre frig. Vei fi uimit de ceea ce vei citi.

Studiu: Tații care se joacă cu copiii lor îi fac mai deștepți și mai fericiți.