Spalarea fetei cu apa

„M-am spălat pe față cu apă în fiecare dimineață timp de 2 săptămâni, am fost șocată de rezultate”

Tu ai încercat vreodată să te speli pe față doar cu apă simplă?

Te-ai gândit vreodată că dacă te-ai spăla pe față în fiecare zi doar cu apă, fără să folosești alte produse de curățare, ar fi mai bine pentru pielea ta?

SPĂLAREA FEȚEI CU APĂ


„Ca parte a rutinei mele de îngrijire a tenului, obișnuiam să îmi curăț fața de trei ori pe zi (nu doar cu apă simplă), deoarece credeam că mai multe spălări ar duce la o piele mai hidratată. Când am împărtășit această informație cu un dermatolog și cu un cosmetolog, amândoi mi-au spus în unanimitate să nu mai fac asta, dar urgent. Se pare că prea multă spălare duce la uscarea și iritarea pielii, iar profesioniștii recomandă spălarea o dată sau de două ori pe zi, în funcție de tipul de piele.

FĂRĂ NICIUN PRODUS DE CURĂȚARE

Cosmeticianul meu m-a sfătuit, de asemenea, să renunț la produsele de curățare și să mă spăl pe față doar cu apă curată. Înarmată cu aceste noi cunoștințe, am decis să mă angajez într-o călătorie de 2 săptămâni de îngrijire a pielii, renunțând la demachiantul meu de dimineață și folosind doar apă călduță. Înainte de a începe experimentul, cea mai mare întrebare pe care mi-am pus-o era legată de temperatura apei: este apa fierbinte cea mai bună metodă de a îndepărta uleiurile și bacteriile de pe piele? Sau ar funcționa mai bine apa cu gheață? Se pare că niciuna dintre ele nu este o soluție bună: apa foarte fierbinte are problema de a usca pielea, iar apa prea rece nu este suficient de eficientă. Cosmeticianul meu mi-a spus că voi vedea rezultatele în două săptămâni de la începerea experimentului și chiar a preconizat că pielea mea va fi mult mai frumoasă decât înainte.

splare pe fata cu apa
Spalarea fetei cu apa

PRIMELE ZILE


În principiu, pielea mea nu este prea problematică: nu are acnee, nu este prea grasă, deși uneori se simte un pic grasă pe linia T. Cu toate acestea, cu câteva zile înainte de menstruație, aproape ca un ceasornic, apar niște coșuri. Cu toate acestea în minte, m-am lansat în provocarea de 2 săptămâni, deși eram puțin speriată, gândindu-mă că dacă voi lăsa toate produsele de curățare deoparte, nu va fi suficient de eficientă. Cu toate acestea, cosmeticiana mea m-a liniștit și a încercat să-mi risipească ideile greșite și mi-a reafirmat că o curățare excesivă nu făcea decât să-mi afecteze pielea. Nu am observat o diferență prea mare în prima zi, dar în jurul zilei 5 am observat că pielea mea arăta puțin mai luminoasă. Iar în jurul zilei 10, un prieten de-al meu a comentat:

Wow, pielea ta arată uimitor! I-ai făcut ceva?


REZULTATE INCREDIBILE


Dar beneficiile nu s-au oprit aici: cel mai interesant lucru a fost că nu am mai avut acnee, nici măcar în zilele dinaintea menstruației. Am observat, de asemenea, că pielea mea nu mai este tensionată, chiar dacă m-am luptat mult cu acest lucru în timpul lunilor de iarnă. Cel mai bun lucru este că am economisit timp cu această soluție, așa că nu mai este nevoie să spun că voi continua această bună practică. A funcționat perfect pentru mine și îmi place la nebunie!”

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Metoda Balcanică este mai sănătoasă împotriva hemoroizilor

Oboseala de la Covidul pe termen lung: cum ne distruge mușchii și de ce nu avem tratament.

Sunteți un gânditor excesiv cronic? 7 sfaturi pentru a nu o lua razna!

Mâna arsă a unui bărbat a fost vindecată cu piele de pește

8 lucruri pe care nu le știai despre frig. Vei fi uimit de ceea ce vei citi.

Efectul razelor UV asupra pielii. Tot ce trebuie sa stii.

La ce se foloseste curcuma? Beneficii, proprietati si moduri de utilizare

Vești devastatoare pentru cei vaccinați de Pfizer: încă un efect secundar dezvăluit

Alimente Sanatoase Pentru Dinti Sanatosi

Beneficiile Consumului de Cafea

Poate exista o legătură între concentrația mare de eritritol din sânge și formarea cheagurilor de sânge

Un iPhone 15 Pro Max din aur și ciocolată? Da, te rog!