Google scapă basma curată după ce a spionat utilizatorii în secret.

Google scapă basma curată după ce a spionat utilizatorii în secret.

Google, regele căutărilor, se pregătește să scape de o amendă colosală.

Toată lumea știe că Google, care face bani din reclame, vrea să știe tot ce facem noi, dar chiar și așa, a fost o surpriză neplăcută pentru mulți când au aflat, acum câțiva ani, că browserul Chrome ne urmărea și când foloseam modul incognito.

Google a fost dat în judecată în California în 2020, de un grup de oameni care s-au simțit păcăliți de firma de avocatură Boies Schiller Flexner. Ei au cerut despăgubiri de cel puțin 5 miliarde de dolari pentru cei care au folosit modul de navigare privată după 1 iunie 2016.

Dar se pare că Google are noroc, pentru că Reuters a anunțat că părțile au ajuns la o înțelegere. Nu se știe încă exact ce au convenit, dar se așteaptă ca aceasta să fie făcută publică în instanță pe 24 februarie, când vom afla mai multe detalii.

Până acum, Google a spus că a avertizat oamenii despre cookie-urile de urmărire în modul incognito al Chrome în termenii săi de utilizare. Pe baza acestui argument, Google a încercat să scape de procesul Boies Schiller Flexner în august, dar instanța nu a fost de acord.

Judecătoarea Yvonne Gonzalez Rogers, care se ocupă de acest caz, a spus atunci că nu este clar dacă Google a făcut o promisiune legală de a nu colecta datele utilizatorilor când aceștia navighează în modul privat. Judecătoarea a menționat, de asemenea, politica de confidențialitate a Google și alte afirmații ale companiei, toate acestea sugerând că aceasta va limita orice informații colectate.

Procesul trebuia să aibă loc pe 5 februarie, dar judecătorul a oprit procedurile din cauza înțelegerii.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Supraviețuitor miraculos: a fost împușcat în ochi și în creier cu un cui

4 miliarde de oameni trăiesc într-un cerc ciudat pe Pământ

De ce Capela Rosslyn si Misterele Sale Au Fascinat Oamenii De-a Lungul Secolelor?

Băuturile alcoolice celebre – Sus paharu, jos masca

Ce înseamnă când visezi că ești gravidă? Interpretarea viselor cu sarcină

Avioanele comerciale au depășit viteza sunetului din cauza vântului puternic

Cum se scrie un rezumat eficient: Ghidul Tău Complet.

Ne confruntăm cu luni întregi fără internet, dacă se întâmplă acest lucru!

Tesla Cybertruck, mașina pe care nu o poți avea niciodată în Europa. Și nu e din cauza banilor.

Care sunt cele mai bogate 4 zodii. Află dacă te numeri printre acestea.

Rețetă delicioasă de cartofi cu piept de pui și cașcaval

Ce este Spațiul Schengen si cum functioneaza? Ce înseamnă aderarea la acesta?