Google rămâne regele internetului

Google rămâne regele internetului

Pe internet sunt milioane de site-uri, dar cel mai folosit este google.com, cel mai bun motor de căutare din lume. Google a revenit pe primul loc în 2023, după ce TikTok l-a depășit în 2021.

Mulți oameni folosesc Google sau alte servicii ale sale în fiecare zi. Clasamentul făcut de Cloudfare Radar spune că google.com și googleapis.com sunt cele mai vizitate site-uri de pe internet, urmate de facebook.com și apple.com.

TikTok a fost pe locul întâi în 2021, dar acum a ajuns pe locul șapte. Amazon, cel mai mare site de vânzări online din lume, este pe locul nouă, iar YouTube este pe ultimul loc din top 10. Popularitatea site-urilor se poate schimba oricând, dar Google pare să fie de neclintit.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Un asteroid periculos ar putea lovi în 2024 – ce spune NASA!

Tratamente stravechi cu oua si carne de prepelita

Interzicerea Utilizării Embrionului Uman în Scopuri Experimentale: Excepții și Utilizări

Oamenii sunt surprinși când află semnificația numelui WD-40.

Care sunt cele 5 simțuri și cum ne influențează viața?

Uite cum arată GTA VI față de GTA V în trailerul refăcut.

Ghicitori pentru copii: cum să te distrezi și să înveți în același timp

Adevărul despre Cybertruck-urile Tesla din oțel “inoxidabil” – ruginesc ca naiba

Sisteme de purtare sau carucioare? Recomandarea mamicilor din Romania.

Copiilor care își folosesc mult telefonul mobil li se schimbă creierul – Și asta schimbă semnificativ lumea

Cum comunică câinele tău cu tine? Sfaturi utile si practici.

Somonul – pestele alpinist