ciuperci-umplute

Cum să prepari ciuperci umplute delicioase acasă. O reteta simpla si gustoasa.

În cazul în care doriți să pregătiți un aperitiv gustos și ușor de făcut, ciupercile umplute sunt o opțiune excelentă. Încercați această rețetă simplă și savurați aceste ciuperci delicioase umplute cu o pastă cremoasă și arome de curry.

ciuperci umplute
Cum să prepari ciuperci umplute delicioase acasă. O reteta simpla si gustoasa. 4

Ingrediente:

 • 15 ciuperci proaspete de mărime medie
 • 1 legătură de ceapă verde
 • 1 cățel de usturoi
 • 2 lingurițe de supă de legume
 • 1 vârf linguriță de curry
 • 2 linguri de ulei de măsline
 • Piper
 • Sare

Instrucțiuni:

 1. Curățați ciupercile, îndepărtând codițele și păstrând doar palaria. Selectați 12 palarii și puneți-le deoparte. Celelalte 3 palarii se pun împreună cu codițele, ceapa verde și usturoiul într-un mixer. Mixați ingredientele până se obține o pastă fină.
 2. Puneți pasta de ciuperci într-un bol și amestecați cu supa de legume, curry, sare și piper.
 3. Folosind această compoziție, umpleți palariile alese și aranjați-le într-o tavă unsă cu ulei. Turnați peste ele puțin ulei de măsline.
 4. Puneți tava în cuptorul preîncălzit și lăsați ciupercile să se coacă timp de aproximativ 20 de minute sau până când se înmoaie și devin aurii.

Serviți ciupercile umplute calde, cu o salată proaspătă alături, dacă doriți. Această rețetă simplă și sănătoasă este ideală pentru o cină rapidă sau o petrecere cu prietenii.

banner

R.M.

Numele meu este Radulescu Mihaela și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre perle negre si un mic secret al perlelor negre.

Luna dispare de pe cer 

Un lucru misterios se întâmplă cu Luna, ce schimbă multe lucruri