De ce traiesc femeile mai mult?

De ce traiesc femeile mai mult?

O întrebare frecvent pusă în cadrul comunității medicale și sociologice țintește să identifice una dintre cele mai state de cercetat fenomene de veterani: de ce, în anul 1981, media șanselor de supraviețuire a femeilor a depășit-o pe cea a bărbaților?

Studiile efectuate până în prezent vin cu două explicații principale. Prima ține de modul în care femeile se adaptează stresului și celorlalte factori adversi. Chiar și în persoanele care au același număr de ani de viață, femeile se dovedesc a fi mai puțin susceptibile la anumite boli care pot menține corpul suprasolicitat. De asemenea, ele par să se bazeze mai mult pe terapia cu alimente și pe un stil de viață sănătos. În ce privește viața socială, femeile tind să împartă sentimentele și gândurile negative cu alte persoane, deci se bucură mai des de un sprijin sprijin emoțional.

De ce traiesc femeile mai mult?
De ce traiesc femeile mai mult?

În ceea ce privește cel de-al doilea factor, acesta ține de longevitatea biologică suplimentară a femeilor. Acest lucru are legătură cu unele caracteristici ale sistemului imunitar mai eficient și cu faptul că femeile au în mod natural corpuri mai mici, puțin mai slabe decât ale bărbaților. Acest lucru înseamnă că ele sunt mai puțin susceptibile la boli și au o capacitate mai mare de a le vindeca pe cele existente. Mai mult decât atât, o femeie ajunge la menopauză mai devreme decât un bărbat, ceea ce înseamnă că ea are o probabilitate mai mare de a trăi mai multe ani fără complicații.

In concluzie, femeile se dovedesc a fi mai puțin predispuse la anumite boli și stres, precum și mai susceptibile la anumite tratamente și terapii. De asemenea, longevitatea biologică îi poate oferi suplimentar un plus de viață, ceea ce face ca media șanselor de supraviețuire pentru femei să fie mai mare decât cea a bărbaților.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cercetare: Europenii sunt stresați și grași și nu știu ce să facă

„Neintelegerea” alimentului cu medicamentul

Contează la ce oră din zi faci mișcare dacă vrei să trăiești o viață lungă

Alege terapii anti-aging cu aminoacizi, acid hialuronic și PRP

Sport cu rezultate fara efort. Sfaturi si bune practici.

Există o modalitate simplă de a-ți verifica mâinile pentru a vedea dacă bei suficientă apă,

Care este cel mai bun gel de construcție? Autonivelant , fara pilire. Cum îl aleg pe cel mai bun?

Ce este Karma și cum funcționează?

Cum să îți construiești o rutină eficientă de lucru de acasă.

Obiceiurile tale determină cât de mult și cum trăiești

La ce să renunți ca să slăbești: sfaturi pentru un stil de viață sănătos și o siluetă de invidiat

Beneficiile Consumului de Cafea