Cum să stai pe gratis 575 zile într-un Airbnb de lux ca o șmecheră

Cum să stai pe gratis 575 zile într-un Airbnb de lux ca o șmecheră

V-ați gândit vreodată cum ar fi să locuiți într-un apartament de lux fără să plătiți niciun ban de chirie? Ei bine, o femeie din Los Angeles a făcut-o timp de 575 de zile, până când poliția a dat-o afară.

Potrivit Independent Femeia, pe nume Elizabeth Hischhorn, a închiriat o casă de oaspeți mobilată pe Airbnb pentru șase luni, în septembrie 2021. Casa de oaspeți era pe o proprietate de 3,5 milioane de dolari, așa că nu era tocmai o chilipirnică.

După ce i-a expirat contractul, femeia a zis că nu se mai mută de acolo, pentru că era pandemie de coronavirus și că dușul din casă era instalat ilegal.

Nu știu ce legătură avea dușul cu treaba asta, dar probabil că era un duș foarte bun.

Proprietarul casei, Sascha Jovanovic, a încercat să o dea în judecată pe femeie, dar ea a cerut 100.000 de dolari ca să plece. Așa că a trebuit să cheme poliția să o evacueze cu forța.

Dar femeia nu s-a lăsat așa ușor. A spus că se va întoarce și că îl va da în judecată pe proprietar pentru hărțuire. Nu știu cum se va termina povestea asta, dar eu zic că femeia asta e o șmecheră și că ar trebui să scrie o carte despre cum să stai pe gratis într-un Airbnb de lux.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Erau extratereștri asemănători unei mumii de pe altă planetă.

Cine înșală mai mult? Personalitățile predispuse la infidelitate

Un lucru misterios se întâmplă cu Luna, ce schimbă multe lucruri

 NASA a spart gheața: a deschis containerul cu eșantionul de pe asteroid

Este mașina electrică cu adevărat singura soluție?

Painea cea de toate zilele

TVR2 Intră pe Satelit și Propulsează Al Doilea Canal Public pe Locul Secund în Țară

O invenție Suedeză revoluționează energia eoliană: Turnul din lemn

Jocuri interactive pentru petrecerea timpului în familie

Rețetă ușoară: Biscuiți pentru ceai

Tatuajul, o forma de arta.

OZN filmat pe cerul Braziliei