Cum să stai pe gratis 575 zile într-un Airbnb de lux ca o șmecheră

Cum să stai pe gratis 575 zile într-un Airbnb de lux ca o șmecheră

V-ați gândit vreodată cum ar fi să locuiți într-un apartament de lux fără să plătiți niciun ban de chirie? Ei bine, o femeie din Los Angeles a făcut-o timp de 575 de zile, până când poliția a dat-o afară.

Oferta Emag

Potrivit Independent Femeia, pe nume Elizabeth Hischhorn, a închiriat o casă de oaspeți mobilată pe Airbnb pentru șase luni, în septembrie 2021. Casa de oaspeți era pe o proprietate de 3,5 milioane de dolari, așa că nu era tocmai o chilipirnică.

După ce i-a expirat contractul, femeia a zis că nu se mai mută de acolo, pentru că era pandemie de coronavirus și că dușul din casă era instalat ilegal.

Nu știu ce legătură avea dușul cu treaba asta, dar probabil că era un duș foarte bun.

Proprietarul casei, Sascha Jovanovic, a încercat să o dea în judecată pe femeie, dar ea a cerut 100.000 de dolari ca să plece. Așa că a trebuit să cheme poliția să o evacueze cu forța.

Dar femeia nu s-a lăsat așa ușor. A spus că se va întoarce și că îl va da în judecată pe proprietar pentru hărțuire. Nu știu cum se va termina povestea asta, dar eu zic că femeia asta e o șmecheră și că ar trebui să scrie o carte despre cum să stai pe gratis într-un Airbnb de lux.

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

+50 idei de cadouri pentru bărbați. Vezi lista cu idei de cadouri barbati.

Fenomenul Tunguska – Explicarea Unui Eveniment Fascinant

Detoxifiere digitală: cum să scapi copilul de dependența de smartphone