Cum să faci Windows 7 din Windows 10/11 cu o singură comandă. E magic!

Cum să faci Windows 7 din Windows 10/11 cu o singură comandă. E magic!

Dacă îți este dor de Windows 7, sistemul de operare care a făcut istorie, avem o veste bună pentru tine. Poți să îl readuci la viață, chiar și pe sistemele mai noi, cu Windows 8, 10 sau 11. Nu e glumă, e un proiect open source care îți permite să transformi Windows-ul tău în Windows 7 cu o simplă comandă PowerShell. Vrei să vezi cum se face? Uite aici un videoclip care îți arată totul.

Dar, înainte de a te apuca de treabă, trebuie să știi că, fiind open source, comanda asta îți dă acces la computerul tău unui script făcut de alții. Așa că, dacă nu ești sigur de ce faci, mai bine încearcă pe un PC virtual sau pe unul care nu îți pasă de el.

De asemenea, este posibil să întâmpinați unele probleme cu Revert8Plus, deoarece nu este complet compatibil cu toate versiunile Windows, după cum este evidențiat în lista de mai jos:

  • Windows 8 – Complet suportat – 100%.
  • Windows 8.1 – Complet suportat – 100%.
  • Windows 10 1809 – Complet suportat – 100%.
  • Windows 10 21H2 – Complet suportat – 97%.
  • Windows 10 22H2 – Complet suportat – 97%.
  • Windows 11 21H2 – Suportat – 80%.
  • Windows 11 22H2 – Suportat – 80%.
  • Windows 11 23H2 – Suportat – 80%.

Iar pentru cei care îndrăznesc să încerce vraja, pregătiți-vă să fiți uimiți, pentru că Revert8Plus vă aduce înapoi tot ce vă plăcea la Windows 7. De la ecranul de pornire, la dialogul de logare și ferestre, de la meniul Start, la jocurile vechi și la minunatul Windows Media Center, totul va arăta și se va simți ca Windows 7. Parcă ai călătorit în timp!

Și nu e tot, pentru că scriptul poate să te ducă și mai departe, până la Windows Vista. Dar, poate că nu vrei să mergi așa departe. Oricum, ar fi bine să mai aștepți puțin înainte de a folosi scriptul, pentru că se pare că urmează să apară o versiune V2 a Revert8Plus, care va rezolva niște probleme de la prima versiune.

via

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Unde Sunt Salvate Parolele In Chrome: Ghid Complet

Două trucuri geniale pentru a face fotografii panoramice cu iPhone-ul

Cum să „ucizi” inteligență artificială cu o simplă imagine

Baie curată în 3 minute și jumătate! Este Posibil? Află raspunsul.

Pe ce bază și cu ce mărime ar trebui să cumpăr o bicicletă pentru copil?

Ghid instalare sistem de operare HyperOS pe telefonul tău.

Când şi cum se transplantează a plantă de apartament în mod corect

BLACK FRIDAY 2023. CUM SĂ TE FEREȘTI DE ȚEPE ȘI SĂ CUMPERI CA UN BOSS. CINCI SFATURI DE AUR PE CARE TREBUIE SĂ LE ȘTII

Cum să cureți o mașină de spălat în 30 de minute sau mai puțin

Cum să îți repari greșelile din Messenger cu noua funcție de editare

Cum Poţi Să Câștigi Bani Pe YouTube. Iată pașii de urmărit.

Ce este AnyDesk și cum se folosește?