Digi Online se mișcă și aduce o funcție tare: Înregistrare TV

Digi Online se mișcă și aduce o funcție tare: Înregistrare TV

Dacă ești abonat la Digi Online, ai motive de bucurie. De vineri, 23 octombrie, aplicația a primit un update care îți permite să înregistrezi emisiunile TV preferate și să le vezi când vrei tu.

la-i CARDUL CU MILIOANE DE IDEI de la eMAG

Cum funcționează treaba asta? Simplu. Aplicația are o secțiune nouă, numită Înregistrare TV, unde găsești emisiuniile din ultimele 5 zile pentru 14 canale TV. Adică poți să te uiți la meciurile de la Digi Sport, la știrile de la Digi24, la documentarele de la Digi World sau la filmele de la Film Now, fără să-ți mai bați capul cu programul TV.

Ca să-ți faci o idee, uite cum arată secțiunea în aplicație:

inregistrari digi

Nu știu exact care sunt cele 14 canale TV care au funcția asta, dar am testat eu câteva și am văzut că merge la cele din grupul Digi, plus Realitatea Plus, Aleph News și Prima TV. Probabil că o să mai adauge și altele pe viitor.

Deocamdată, update-ul e disponibil doar pentru Android, pe Google Play. Dacă ai iPhone sau Huawei, mai ai de așteptat puțin. Nici pe Android TV sau pe web nu am verificat dacă merge, dar dacă tu ai, lasă-mi un comentariu și spune-mi cum e.

Ce zici, ți se pare utilă funcția asta? Ai vrea să o ai și pe alte canale TV? Scrie-mi părerea ta mai jos.

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum să utilizezi Google Family Link. Ghid complet pentru controlul parental 

Curatare panouri solare. Sfaturi de curățare și întreținere.

Cum să Găsești Locuri de Muncă Online Bine Plătite – Ghid Complet