Nu vrei să îți vadă alții informațiile sensibile? Folosește ZeroBlur și fii liniștit

Nu vrei să îți vadă alții informațiile sensibile? Folosește ZeroBlur și fii liniștit

Așa că vrei să faci o sesiune Live, dar să nu îți dezvălui și secretele de pe ecran? Nicio problemă, am soluția perfectă pentru tine. Se numește ZeroBlur și este o extensie de browser care îți permite să ascunzi orice informație sensibilă de pe ecranul tău, fără să îți afecteze calitatea conținutului.

ZeroBlur este o minune a tehnologiei, care funcționează în orice browser bazat pe Chromium, cum ar fi Chrome sau Edge. Și nu costă nici un ban, deci nu ai nicio scuză să nu îl încerci. Ce face el? Ei bine, îți estompează părțile ecranului pe care nu vrei să le vadă alții, cum ar fi numele, adresa, numărul de telefon, contul bancar, parola de la Facebook, etc. Astfel, poți să îți faci prezentări sau să înregistrezi videoclipuri fără să îți faci griji că cineva îți fură datele personale.

zeroblur

Cum funcționează? Foarte simplu. După ce îl descarci, îți apare o pictogramă pe bara de instrumente. Dacă intri pe o pagină web și dai clic pe ea, îți apare o bară verticală cu niște butoane. Cu ele poți să selectezi elementele web pe care vrei să le estompezi. De exemplu, dacă vrei să îți ascunzi numele de pe un site, dai clic pe butonul de text și apoi selectezi numele tău. Imediat, acesta devine ilizibil, ca și cum ar fi scris cu cretă pe o tablă ștearsă.

Și nu trebuie să faci asta de fiecare dată când intri pe acel site, pentru că extensia își amintește ce ai estompat și o face automat data viitoare. Dacă vrei să vezi din nou textul original, dai clic pe butonul din dreapta casetei și gata.

Acum poți să îți faci liniștit sesiunea de partajare a ecranului în Zoom, Google Meet sau orice altă aplicație. Ceilalți vor vedea doar ce vrei tu să vadă, adică doar zonele neblurate ale ecranului. Nu e genial? Așa că nu mai aștepta și descarcă ZeroBlur acum. O să îți mulțumești mai târziu.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum să asculți videoclipuri YouTube pe iPhone în fundal sau cu ecranul închis fără abonament Premium.

Baie curată în 3 minute și jumătate! Este Posibil? Află raspunsul.

Cum să utilizați Gmail în mod eficient: Ghidul practic pentru 2023

Cum să Găsești Locuri de Muncă Online Bine Plătite – Ghid Complet

Cum să cureți o mașină de spălat în 30 de minute sau mai puțin

Cum să cumperi de pe Wish în România. Ghid comanda!

Cum să comandați de pe TEMU în România: Ghid complet

Digi Online se mișcă și aduce o funcție tare: Înregistrare TV

Curatare panouri solare. Sfaturi de curățare și întreținere.

Cum să „ucizi” inteligență artificială cu o simplă imagine

BLACK FRIDAY 2023. CUM SĂ TE FEREȘTI DE ȚEPE ȘI SĂ CUMPERI CA UN BOSS. CINCI SFATURI DE AUR PE CARE TREBUIE SĂ LE ȘTII

Calibrarea Google Maps: Pașii Magici pentru o Precizie Impecabilă!