Trucul genial care îți face reclamele de pe YouTube să dispară într-o secundă

Trucul genial care îți face reclamele de pe YouTube să dispară într-o secundă

Ai auzit de ultima extensie Chrome care te scapă de reclamele enervante de pe YouTube? E una nou-nouță, care face ceva diferit de celelalte. Ad Speedup nu le blochează, ci le dă drumul – numai că le dă viteza la maxim, de parcă ar fi Fast and Furious.

Beneficiul – cel puțin pentru noi, ăștia care ne uităm la clipuri – e că nu mai trebuie să stăm după reclame mai mult de o secundă sau două, în loc de o veșnicie, și avem senzația că suntem pe Netflix. În plus, soluția nu îi supără pe ăia de la YouTube, care au pus niște filtre anti-blocare, cel puțin deocamdată, așa că nu ne dau afară sau nu ne obligă să ne luăm abonament.

Pe lângă faptul că le crește viteza de redare de până la 16x, extensia le și pune pe mute, așa că nici nu le auzim când apar. Bineînțeles, asta înseamnă că le facem în ciudă YouTube-ului și, prin urmare, youtuberilor care fac clipurile, la fel ca și blocarea, dar asta e, noi vrem să vedem ce ne place, nu ce vor ei(glumesc).

Pe termen lung, probabil că Google o să găsească o cale să ne oprească și să ne facă să vedem reclamele, dar până atunci ne bucurăm de extensie. Oricum, dacă vrei să fii corect și să susții creatorii de conținut, îți recomand să îți iei abonamentul, care nu e chiar așa de scump, și să nu te mai complici cu publicitatea pe site.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce este AnyDesk și cum se folosește?

Baie curată în 3 minute și jumătate! Este Posibil? Află raspunsul.

Cum să cureți fierul de călcat rapid si eficient. Tricks&Tips

Cum poti face o poza sa fie pictograma. Ghid Complet.

Când şi cum se transplantează a plantă de apartament în mod corect

Nu vrei să îți vadă alții informațiile sensibile? Folosește ZeroBlur și fii liniștit

Curatare panouri solare. Sfaturi de curățare și întreținere.

Cum să cumperi de pe Wish în România. Ghid comanda!

Ghid instalare sistem de operare HyperOS pe telefonul tău.

Cum să faci Windows 7 din Windows 10/11 cu o singură comandă. E magic!

BLACK FRIDAY 2023. CUM SĂ TE FEREȘTI DE ȚEPE ȘI SĂ CUMPERI CA UN BOSS. CINCI SFATURI DE AUR PE CARE TREBUIE SĂ LE ȘTII

Cum să dezgheți geamurile mașinii în câteva secunde cu acest truc.