Cum să îți repari greșelile din Messenger cu noua funcție de editare

Cum să îți repari greșelile din Messenger cu noua funcție de editare

Ai trimis vreodată un mesaj pe Messenger și ai regretat imediat? Ai vrut să îl ștergi, dar era prea târziu? Ei bine, acum ai o a doua șansă, pentru că Facebook a adăugat o nouă funcție de editare a mesajelor trimise.

Facebook a lansat în ultimele săptămâni o mulțime de funcții noi pentru Messenger, cum ar fi criptarea implicită a chat-urilor, dar una dintre cele mai utile este posibilitatea de a edita mesajele după ce le-ai trimis. Asta înseamnă că poți corecta orice greșeală de ortografie, de exprimare sau de conținut, dar numai dacă te grăbești, pentru că ai la dispoziție doar 15 minute de la trimitere.

Pentru a edita un mesaj, trebuie să faci următorii pași. Dacă folosești Messenger pe desktop, fie în cadrul Facebook, fie pe pagina separată, trebuie să dai clic pe cele trei puncte verticale de lângă mesaj și să alegi Edit. Dacă folosești Messenger pe mobil, trebuie să ții apăsat pe mesaj și să alegi Editare. Apoi, poți modifica mesajul după cum vrei.

Messenger Update editare mesaj

Când editezi un mesaj, deasupra lui va apărea un text (Editat), care arată că l-ai modificat. Nu îți face griji, nu se va vedea ce ai scris inițial, decât dacă Facebook decide să facă istoricul modificărilor public pentru mesaje. Dar până atunci, poți să îți repari greșelile fără să știe nimeni.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum să comandați de pe Shein în România: Ghid complet

Cum să faci Windows 7 din Windows 10/11 cu o singură comandă. E magic!

Cum să „ucizi” inteligență artificială cu o simplă imagine

Baie curată în 3 minute și jumătate! Este Posibil? Află raspunsul.

Cum să comandați de pe TEMU în România: Ghid complet

Ghid instalare sistem de operare HyperOS pe telefonul tău.

Cum să dezgheți geamurile mașinii în câteva secunde cu acest truc.

Cum să cureți fierul de călcat rapid si eficient. Tricks&Tips

Cum să utilizați Gmail în mod eficient: Ghidul practic pentru 2023

Cum să comanzi produse de la Amazon.de cu ușurință și rapiditate, beneficiind de livrare GRATUITĂ în România

Când şi cum se transplantează a plantă de apartament în mod corect

Cum să cureți o mașină de spălat în 30 de minute sau mai puțin