Două trucuri geniale pentru a face fotografii panoramice cu iPhone-ul

Două trucuri geniale pentru a face fotografii panoramice cu iPhone-ul

Dacă vrei să te dai mare cu fotografiile tale de pe iPhone, ai două trucuri simple pe care să le încerci. Probabil că știi deja cum să faci fotografii panoramice cu iPhone-ul, dar poți să le faci și mai spectaculoase.

Am dat peste o postare a comediantei Tessa Coates în care apărea în fața a două oglinzi. Ce era ciudat e că în fiecare dintre cele trei imagini avea brațele/mâinile altfel. Asta pentru că a făcut o fotografie panoramică și a schimbat poziția pe parcurs. Acesta este primul truc pentru a folosi funcția de cameră panoramică a iPhone-ului pentru a crea efecte speciale.

Pe X, utilizatorul Huelya a postat un videoclip cu alte exemple de fotografii panoramice cu mai multe poziții. Rezultatele par făcute cu photoshop sau cu inteligență artificială, dar de fapt sunt “doar” făcute cu puțină istețime de un asistent. Aici e bine să ai un trepied pentru a ține telefonul drept.

Mai jos poți vedea că oglinzile și umbrele sunt niște elemente care te pot ajuta să te distrezi cu fotografii panoramice “cu mai multe poziții”.

Un alt truc pentru a face fotografii panoramice de senzație cu iPhone-ul este să îl rotești la 90 de grade și să faci fotografii panoramice verticale în loc de orizontale.

Așa poți să surprinzi peisaje impresionante, cum ar fi clădiri înalte, natură și altele.

Urmărește videoclipul de mai jos pentru inspirație:

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum să cumperi de pe Wish în România. Ghid comanda!

Cum să utilizați Gmail în mod eficient: Ghidul practic pentru 2023

Cum să Găsești Locuri de Muncă Online Bine Plătite – Ghid Complet

Cum să faci Windows 7 din Windows 10/11 cu o singură comandă. E magic!

Pe ce bază și cu ce mărime ar trebui să cumpăr o bicicletă pentru copil?

Când şi cum se transplantează a plantă de apartament în mod corect

Ce este AnyDesk și cum se folosește?

Cum să comanzi produse de la Amazon.de cu ușurință și rapiditate, beneficiind de livrare GRATUITĂ în România

Cum se curăță argintul înnegrit – Sfaturi și metode eficiente

Cum să comandați de pe Shein în România: Ghid complet

De ce bateria iPhone-ului tau se descarca atat de repede? Expertii dezvaluie cele mai bune trucuri pentru a mentine bateria iPhone-ului la capacitate maxima

Ghid achiziție:Cum să alegi un laptop potrivit pentru nevoile tale!