HyperOS, noul sistem de operare de la Xiaomi. Cum să îl instalezi pe telefonul tău

Ghid instalare sistem de operare HyperOS pe telefonul tău.

Xiaomi a dat lovitura anul trecut, când a schimbat complet sistemul de operare al smartphone-urilor sale. A renunțat la vechiul MIUI și a introdus HyperOS, un sistem mai ușor, mai rapid și mai inteligent. HyperOS a ajuns deja pe multe telefoane Xiaomi, dar poate că tu încă nu ai reușit să îl pui pe al tău. Nu îți face griji, că îți spunem noi cum să faci.

Ce e așa de special la HyperOS?

HyperOS este un sistem de operare care se adaptează la orice dispozitiv, de la smartphone-uri și ceasuri inteligente, la televizoare și scutere electrice. HyperOS poate rula pe peste 200 de tipuri de cipuri și are două tehnologii noi: HyperConnect, care îți permite să te conectezi la orice dispozitiv Xiaomi, și HyperMind, care îți permite să controlezi casa ta inteligentă.

HyperOS este mai rapid decât Androidul normal și ocupă mai puțin spațiu. Are doar 8,75 GB și vine cu o interfață simplă și elegantă. Cu HyperOS, telefonul tău va fi mai performant și mai sigur.

Cum să instalezi HyperOS pe telefonul tău Xiaomi?

Dacă vrei să îți actualizezi telefonul Xiaomi, Redmi sau POCO la HyperOS, dar nu găsești nicio actualizare disponibilă, există o soluție simplă. Trebuie doar să schimbi regiunea în setările telefonului și să cauți din nou actualizarea. Uite cum se face:

  • Deschide aplicația Settings (Setări) și mergi la Other settings (Alte setări) -> Region (Regiune).
  • Alege o altă regiune, de exemplu India, care este o piață importantă pentru Xiaomi. Telefonul va căuta o nouă actualizare pentru regiunea respectivă.
  • Mergi la Settings (Setări) -> MIUI phone version information (Informații despre versiunea telefonului MIUI).
  • Apasă pe butonul Check for updates (Verificare pentru actualizări).
  • Dacă apare o nouă actualizare, instaleaz-o. Dacă nu, schimbă regiunea la cea inițială și repetă pașii cu o altă regiune nouă.

Sperăm că ți-am fost de ajutor și că te vei bucura de HyperOS pe telefonul tău. Dacă ai întrebări sau sugestii, nu ezita să ne scrii.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Curatare panouri solare. Sfaturi de curățare și întreținere.

Cum poti face o poza sa fie pictograma. Ghid Complet.

Cum să îți repari greșelile din Messenger cu noua funcție de editare

De ce bateria iPhone-ului tau se descarca atat de repede? Expertii dezvaluie cele mai bune trucuri pentru a mentine bateria iPhone-ului la capacitate maxima

Calibrarea Google Maps: Pașii Magici pentru o Precizie Impecabilă!

Baie curată în 3 minute și jumătate! Este Posibil? Află raspunsul.

Digi Online se mișcă și aduce o funcție tare: Înregistrare TV

Cum să asculți videoclipuri YouTube pe iPhone în fundal sau cu ecranul închis fără abonament Premium.

Cum să utilizezi Google Family Link. Ghid complet pentru controlul parental 

Nu vrei să îți vadă alții informațiile sensibile? Folosește ZeroBlur și fii liniștit

Top 4 cele mai bune browsere private pentru 2023

Când şi cum se transplantează a plantă de apartament în mod corect