Cum să asculți videoclipuri YouTube pe iPhone în fundal sau cu ecranul închis fără abonament Premium.

Cum să asculți videoclipuri YouTube pe iPhone în fundal sau cu ecranul închis fără abonament Premium.

Dacă vrei să asculți videoclipuri YouTube în fundal sau cu ecranul închis, ai nevoie de un abonament YouTube Premium pe iPhone. Dar există și o metodă simplă și gratuită de a face asta.

Nu te criticăm, te înțelegem dacă nu vrei să te abonezi la YouTube Premium. Norocul tău, dacă ai un iPhone și urmezi pașii de mai jos, nu va trebui să o faci.

Primul pas este să deschizi browserul Safari de pe iPhone și să intri pe youtube.com. Apoi, caută videoclipurile pe care vrei să le asculți doar audio, și apasă pe butonul aA din bara de adrese Safari, unde alegi Desktop Site din meniul care apare.

youtube safari

Pentru a da play, apasă pe butonul de play sau pe videoclip. Între timp, ignoră ferestrele pop-up care te îndeamnă să deschizi aplicația YouTube. Poate va trebui să vezi sau să dai skip la niște reclame înainte ca videoclipul să pornească. Măcar așa, Google își ia partea lui.

Apoi, dacă îți blochezi iPhone-ul, sunetul se va opri, dar pentru a-l porni din nou, trebuie doar să mergi la widgetul de control al redării și să apesi pe butonul Play de acolo. Simplu ca bine ai venit.

youtube locked iphone

Dacă urmezi pașii de mai sus, sunetul de pe YouTube va rula pe iPhone cu ecranul închis, cât timp videoclipul merge. Așa că poți să îți bagi telefonul în buzunar și să folosești o cască pentru a asculta melodii, podcasturi sau orice altceva vrei.

Dacă nu vrei să asculți muzică cu ecranul închis, dar vrei să folosești alte aplicații în timp ce asculți muzică, poți să schimbi de la Safari la o altă aplicație, și muzica sau sunetul va continua să rule. S-ar putea să se oprească la început, dar îl poți reporni imediat cu ajutorul comenzilor media.

youtube dynamic island

O notă: dacă vrei să faci toate astea fără reclame, pentru că crezi că Google este o firmă de *** sau ceva de genul ăsta, poți să folosești un browser numit Brave în același scop, poți să faci toate astea și cu el, și în plus reclamele nu vor apărea la începutul videoclipurilor, nici în timpul lor.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum să „ucizi” inteligență artificială cu o simplă imagine

BLACK FRIDAY 2023. CUM SĂ TE FEREȘTI DE ȚEPE ȘI SĂ CUMPERI CA UN BOSS. CINCI SFATURI DE AUR PE CARE TREBUIE SĂ LE ȘTII

Curatare panouri solare. Sfaturi de curățare și întreținere.

De ce bateria iPhone-ului tau se descarca atat de repede? Expertii dezvaluie cele mai bune trucuri pentru a mentine bateria iPhone-ului la capacitate maxima

Când şi cum se transplantează a plantă de apartament în mod corect

Cum să utilizezi Google Family Link. Ghid complet pentru controlul parental 

Baie curată în 3 minute și jumătate! Este Posibil? Află raspunsul.

Cum să Găsești Locuri de Muncă Online Bine Plătite – Ghid Complet

Cum Poţi Să Câștigi Bani Pe YouTube. Iată pașii de urmărit.

Cum să dezgheți geamurile mașinii în câteva secunde cu acest truc.

Digi Online se mișcă și aduce o funcție tare: Înregistrare TV

Cum să faci Windows 7 din Windows 10/11 cu o singură comandă. E magic!