Cum să achiziționați produse de la Amazon.de cu ușurință și rapiditate, beneficiind de livrare direct la domiciliu în România

Cum să comanzi produse de la Amazon.de cu ușurință și rapiditate, beneficiind de livrare GRATUITĂ în România

Poate fi o provocare să descoperi cum să comanzi de la Amazon.de De aceea, am conceput un mic îndrumar care să te ghideze pe parcursul întregului proces de achiziție.

Oferta Emag

Dacă nu ești la curent, Amazon livrează și în România, Amazon Germania oferind serviciul de livrare gratuită pentru comenzile ce depășesc 49 de euro. Totuși, există și o condiție: produsele pe care le cumperi trebuie să fie vândute direct de Amazon sau de un vânzător care le are în depozitul Amazon.

Acest beneficiu important se adaugă la oferta variată și la prețurile foarte avantajoase. Prin intermediul Amazon poți comanda în România la prețuri oficiale și produse Google, unele dintre ele greu de găsit în țară sau care vin la costuri destul de mari.

Majoritatea produselor de pe site-ul Amazon Germania pot fi livrate și în România. Cu toate acestea, există anumite produse care nu au opțiunea de livrare în țara noastră. În aceste situații, Amazon ne va informa înainte de a finaliza comanda. Aceste aspecte fiind clarificate, să trecem la pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a plasa o comandă.

În primul rând, indiferent dacă accesezi direct amazon.de sau printr-un link, ai posibilitatea de a selecta limba din partea superioară a paginii (vezi imaginea de mai jos). Astfel, poți vizualiza site-ul într-o limbă cunoscută (în cazul nostru Engleza EN).

tutorial comanda amazon de

comanda amazon germania

Pentru a comanda, ai nevoie de un cont Amazon. Dacă nu ai deja unul, te poți înregistra aici. Apoi, poți adăuga produsul dorit în coșul de cumpărături și vei fi direcționat spre plata și opțiunile de livrare.

Prețurile includ deja TVA și nu va trebui să plătești alte taxe la livrare pentru produsele livrate din Europa

Când livrarea gratuită se aplică oricărei comenzi de peste 250 de lei de pe Amazon Germania, cred ca acest aspect va reforma piața de comerț in Romania. Consider că orice magazin va resimți treptat efectul. Magazinele online care vindeau la preturi piperate, vor întâmpina dificultăți. De acum, ori de câte ori comanzi ceva mai prețios, te poți orienta și spre Amazon.de, atâta timp cât nu te incomodează să aștepți câteva zile în plus.

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum să comandați de pe Shein în România: Ghid complet

Digi Online se mișcă și aduce o funcție tare: Înregistrare TV

Trucul genial care îți face reclamele de pe YouTube să dispară într-o secundă