Au apărut numerele loteriei în visul ei, ea le-a jucat

Au apărut numerele loteriei în visul ei, ea le-a jucat: ceea ce sa întâmplat în continuare este de necrezut

Femeia s-a gândit și a jucat numerele apărute în visul ei – a meritat să încerce.

Visul unei femei s-a împlinit literalmente atunci când a jucat numerele care au apărut în imaginația ei în timp ce dormea.

banner

Femeia, care locuiește în Australia, și-a încercat norocul la loteria locală de luni și miercuri, în aprilie, și a devenit incredibil de bogată în urma acestui lucru.

Numerele loteriei în vis

Câștigătoarea norocoasă, care a refuzat să fie numită, a declarat pentru The Sun că a jucat de ceva timp numărul care i-a apărut în vis, dar nu s-a gândit niciodată că va câștiga de fapt premiul cel mare.

numerele loteriei in vis
Au apărut numerele loteriei în visul ei, ea le-a jucat: ceea ce sa întâmplat în continuare este de necrezut 4

La început, nu i-a venit să creadă când a văzut că numerele care îi apăruseră în vis fuseseră de fapt extrase la extragere. Mai mult, nici măcar nu a urmărit tragerea la sorți în direct, ci a aflat abia mai târziu, când și-a verificat numărul contului bancar.
A câștigat o sumă uluitoare de bani și nu știe pe ce vrea să-i cheltuiască – 530.000 de dolari australieni, adică peste 1.6 de milioane de RON.

Nu este o coincidență faptul că și-a păstrat anonimatul, deoarece este mai bine ca cât mai puțină lume să știe exact unde se află această sumă mare – dar felicitări pentru câștig!

R.M.

Numele meu este Radulescu Mihaela și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rușii spun că americanii au spart mii de iPhone-uri din zonă

Curtea Internațională de Justiție de la Haga emite un mandat de arestare pe numele președintelui rus Vladimir Putin

Canalele din Veneția. O priveliște înfricoșătoare – video