Au apărut numerele loteriei în visul ei, ea le-a jucat

Au apărut numerele loteriei în visul ei, ea le-a jucat: ceea ce sa întâmplat în continuare este de necrezut

Femeia s-a gândit și a jucat numerele apărute în visul ei – a meritat să încerce.

Visul unei femei s-a împlinit literalmente atunci când a jucat numerele care au apărut în imaginația ei în timp ce dormea.

Femeia, care locuiește în Australia, și-a încercat norocul la loteria locală de luni și miercuri, în aprilie, și a devenit incredibil de bogată în urma acestui lucru.

Numerele loteriei în vis

Câștigătoarea norocoasă, care a refuzat să fie numită, a declarat pentru The Sun că a jucat de ceva timp numărul care i-a apărut în vis, dar nu s-a gândit niciodată că va câștiga de fapt premiul cel mare.

numerele loteriei in vis

La început, nu i-a venit să creadă când a văzut că numerele care îi apăruseră în vis fuseseră de fapt extrase la extragere. Mai mult, nici măcar nu a urmărit tragerea la sorți în direct, ci a aflat abia mai târziu, când și-a verificat numărul contului bancar.
A câștigat o sumă uluitoare de bani și nu știe pe ce vrea să-i cheltuiască – 530.000 de dolari australieni, adică peste 1.6 de milioane de RON.

Nu este o coincidență faptul că și-a păstrat anonimatul, deoarece este mai bine ca cât mai puțină lume să știe exact unde se află această sumă mare – dar felicitări pentru câștig!

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Honor Play 50 Plus este oficial

Guvernul Ungariei a solicitat anul trecut o cantitate record de date personale de la Facebook.

WHATSAPP ESTE ACUM ACCESIBIL DE PE 5 TELEFOANE ÎN ACELAȘI TIMP

Anunț bombă: Rockstar ne aruncă în cap GTA 6 săptămâna asta!

România cumpără avioane de luptă americane ultramoderne

Profesor de muzică din Târgu Secuiesc, acuzat că și-a violat elevele de 13 și 14 ani.

Nu este deloc o glumă: un videoclip cu un OZN a fost publicat de Pentagon

Reducerea producției OPEC ar putea duce la creșterea prețului petrolului

Un ofițer superior rus a recunoscut totul despre crimele de război din Ucraina

Apple în Furtună Antitrust, SUA Pregătește Acțiuni Legale

Bill Gates se gândește la o poliție globală a bolilor

Google îți spune adevărul despre modul incognito în Chrome.