youtube ad block romania

YouTube zice pa la revedere la blocarea reclamelor

Google a dat o lovitură grea celor care se fereau de reclamele de pe YouTube, folosind diverse programe de blocare. De săptămâna asta, dacă vrei să vezi videoclipuri pe site-ul lor, trebuie să faci una din două: să te abonezi la serviciul lor premium sau să accepți să vezi reclamele.

Oferta Emag

Plătești sau te uiți la reclame!

Totul a început în mai, când Google a început să le trimită mesaje unora dintre cei care intrau pe YouTube cu blocante de reclame, spunându-le că nu o să le mai permită să scape de reclamele de pe site. Le spunea că reclamele sunt cele care le asigură lor acces gratuit la milioane de videoclipuri de pe site.

youtube ad blocker warning countdown dyn fullwidth tablet

Dar nu toți cei care foloseau blocante de reclame primeau mesajul ăsta. Mulți dintre ei puteau să se uite în continuare la videoclipuri fără probleme. Dar Google a redus treptat numărul lor în ultimele luni, și săptămâna asta i-a eliminat complet – făcând ca interdicția să fie totală și globală pentru toți.

De acum nu mai scapă nimeni

Deci, de acum înainte, oricine vine pe YouTube cu un blocant și nu e abonat o să primească sigur ultimatumul de la Google – indiferent unde se află în lume. Totuși, o să mai aibă o perioadă scurtă de grație înainte să fie dat afară de tot de pe site și o să primească mesajul doar pentru o vreme, dar după o mică așteptare o să poată să se uite la unele videoclipuri dacă chiar vor.

Pe lângă faptul că nu are reclame și că permite redarea în fundal pe mobil și include accesul la colecția YouTube Music, pachetul YouTube premium costă acum in Romania 26 lei, iar pentru 13 lei în plus, Google îți oferă aceste beneficii întregii familii și, practic, tuturor dispozitivelor din casă.

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

YouTube își pedepsește utilizatorii care nu vor să vadă reclame: Ce pierzi dacă folosești adblock

România, raiul gazelor ieftine din UE. La curent, ne luăm țeapă ca proștii 

Cum a ajuns cel mai mare spital din Gaza să fie plin de morți și de câini flămânzi!