Un cercetător rus de rachete se sinucide, racheta sa i-a ucis bunica!

Un cercetător rus de rachete se sinucide, racheta sa i-a ucis bunica!

Un om de știință rus specializat în rachete și angajat al principalului producător de armament din țară s-a sinucis după ce o rachetă la a cărei construcție a contribuit și-a ucis bunica în regiunea Harkov, în nord-estul Ucrainei, potrivit unor informații locale. Anton Horobec, inginer la uzina de apărare Almaz-Antey din Rusia, a scris în biletul său de adio

În urmă cu câteva zile, o rachetă în care am fost implicat a lovit casa în care locuia bunica mea din Harkov

au relatat mai multe canale locale de pe Telegram, postând o imagine a presupusei scrisori.

Newsweek relatează că Moscova și-a intensificat atacurile asupra Ucrainei în ultimele săptămâni. Pe 29 decembrie 2023, forțele președintelui rus Vladimir Putin au lansat cel mai mare atac aerian din războiul din Ucraina. Cel puțin 30 de civili au fost uciși și alți 144 au fost răniți. Potrivit oficialilor ucraineni, o maternitate, școli și clădiri rezidențiale au fost vizate de lovituri.

Horobec ar fi scris în biletul său că „nu poate trăi cu asta, deoarece ceea ce se întâmplă este o oroare și un coșmar” și a adăugat că refuză „să mai ia parte la războiul Rusiei”.

Uzina militară Almaz-Antey a fost descrisă de agenția de știri de stat rusă TASS ca fiind principalul producător de armament al țării. Aceasta este specializată în produse de apărare aeriană, cum ar fi radare, sisteme de supraveghere aeriană, rachete sol-aer, sisteme de ghidare și sisteme de control automatizat, potrivit site-ului Military Today.

De asemenea, ministrul rus al apărării, Serghei Soygu, vizitează periodic fabrica. În iunie anul trecut, de exemplu, el a inspectat atelierele care produc rachete antiaeriene avansate pentru a fi folosite în războiul din Ucraina, a relatat TASZSZ.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

15 Idei de cadouri de Crăciun pentru prieteni: Cum să-i surprinzi pe cei dragi

Care sunt cele 5 simțuri și cum ne influențează viața?

Cara Brookins: Călătoria extraordinară a unei mame care a folosit tutoriale de pe YouTube pentru a-și construi casa de vis

Persoane întoarse din moarte clinică au raportat vise intense si experiențe extracorporale.

Nu-ți pune parola asta! O listă cu cele mai uzuale și vulnerabile parole de pe internet!

Revelațiile proiectelor secrete ale CIA

O stea explodată, surprinsă de telescopul spațial James Webb

Misterul firului de păianjen

Pamântul se rastoarna!

Când trebuie schimbate plăcuțele de frână? Pericolul ascuns de care mulți șoferi nu sunt conștienți

Ne confruntăm cu luni întregi fără internet, dacă se întâmplă acest lucru!

Eveniment cultural HAMLET-ul