Realme ne arată astăzi camera periscop de peste 200 de megapixeli

Realme ne arată astăzi camera periscop de peste 200 de megapixeli

Salutare, dragi cititori! Astăzi este o zi mare pentru fanii Realme, pentru că producătorul chinez ne va prezenta astăzi tehnologia sa de cameră periscop, despre care se vorbește de ceva vreme. Evenimentul va avea loc în Las Vegas, unde Realme va dezvălui “tehnologia de imagistică revoluționară” care promite să ne uimească.

Cu cine colaborează Realme?

Realme nu este singur în această aventură, ci colaborează cu Qualcomm, gigantul american al procesoarelor. Ultimul teaser postat de Realme pe rețelele de socializare ne arată hashtag-ul #PeriscopeOver200MP, care sugerează că vom vedea o cameră periscop cu o rezoluție de peste 200 de megapixeli. Acest hashtag a mai fost folosit și în alte postări ale Realme, deci nu este o greșeală.

Ce telefon va avea camera periscop?

Tehnologia de cameră periscop va fi prezentată odată cu noul telefon Realme, care ar putea fi Realme 12 Pro+. Acesta este cel mai nou model al companiei, care a fost văzut recent pe site-ul de certificare TENAA, alături de Realme 12 Pro. Se pare că telefonul va avea un ecran OLED pe 10 biți, un procesor de 2,4 GHz (posibil Snapdragon 7s Gen 2), o baterie de 4880 mAh și un design elegant.

Ce rezoluție va avea camera periscop?

Aici este partea interesantă, dar și cea mai nesigură. Conform specificațiilor TENAA, Realme 12 Pro+ ar avea trei camere foto spate: una de 64 de megapixeli, una de 50 de megapixeli și una de 8 megapixeli. Deci, niciuna dintre ele nu ar fi de 200 de megapixeli, cum ne lasă să credem hashtag-ul. Poate că Realme folosește o tehnologie de interpolare sau de combinare a pixelilor pentru a ajunge la această rezoluție, dar nu putem fi siguri până nu vedem produsul final.

Eu sunt foarte curios să văd ce ne pregătește Realme astăzi și să aflu mai multe despre camera periscop. Voi ce așteptați de la acest eveniment? Credeți că Realme va reuși să ne impresioneze cu tehnologia sa de imagistică? Lăsați-mi un comentariu mai jos și nu uitați să dați share dacă v-a plăcut articolul.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Apple și Strategia de Marketing a Spațiului de Stocare cu iPhone 15 128GB.

ZTE Libero Flip, o minune de la ZTE care se pliază și nu costă o avere.

Xiaomi SU7, Revoluția Electrică la Prețuri Accesibile

Xiaomi 14 Ultra are un Oreo uriaș pe spate. Ce mai ascunde?

Samsung Galaxy Ring este oficial!

Apple Watch-urile au o problemă mare cu bateria și nu e vina ta!

Apple Vision Pro, de la hype la hibernare?

Când va apărea Samsung Galaxy S24? A fost dezvăluit data lansării.

Microsoft Pc Manager:Aplicația oficială Microsoft pentru a face Windows mai rapid.

Acum este posibilă instalarea WhatsApp Messenger pe smartwatch-urile Galaxy

Samsung cumpără panouri OLED de la LG pentru propriile televizoare

Roku TV. Un jucător nou, puternic pe piața TV – CU MODELE IEFTIN!