Producătorul de telefoane mobile robuste Caterpillar și Motorola Defy intră în faliment

Producătorul de telefoane mobile robuste Caterpillar și Motorola Defy intră în faliment

Bullitt, un producător britanic de telefoane mobile robuste sub mărcile Caterpillar (CAT) și Motorola Defy, nu a reușit să își restructureze finanțele și a fost nevoit să se lichideze. Foști angajați ai producătorului au postat pe LinkedIn că firma nu și-a putut plăti datoriile și că toți își caută un nou loc de muncă.

Potrivit WinFuture, planurile Bullitt includeau transferul diviziei sale de hardware către o organizație susținută de creditori și concentrarea pe dezvoltarea de echipamente de comunicații prin satelit în viitor. Producătorul britanic de telefoane deținea drepturile comerciale pentru fabricarea și comercializarea de telefoane robuste cu logo-urile CAT și Motorola, precum și o serie de telefoane cu marca Land Rover.

Un purtător de cuvânt al companiei, prezent la MWC 2023, a declarat că lucrează la propria soluție de comunicații prin satelit cu Mediatek, dar că aceasta pare să nu ducă nicăieri.

Smartphone-urile versatile și rezistente ale companiei reprezentau o alternativă atractivă pentru cei care aveau nevoie de un dispozitiv cu o robustețe serioasă, dar totuși accesibil. De obicei, acestea erau cumpărate de persoane care considerau că seria Xcover de la Samsung este prea scumpă, dar cu siguranță nu doreau să cumpere de la mărci chinezești precum Ulefone, Blackview sau Oukitel.

via

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pareri StartCo: Cum ajută aceasta antreprenorii din România.

Se pare că Apple va lansa un App Store separat în UE pentru a permite sideloading-ul.

Cum vor să facă miliardarii din tehnologie un oraș nou în America. Ce spun oamenii de acolo?

Merită să cumperi acțiuni Hidroelectrica? Ghid pentru investitori

Meta bate toate recordurile: cum a ajuns la valori istorice în 2024

Oligarhii Ruși nu au eșuat atât de mult încât să-l convingă pe Putin să oprească războiul

SUA vrea să ia de la Binance peste 4 miliarde de dolari

Microsoft dă lovitura cu abonamentul de inteligență artificială.

X a scăzut cu 71% de când Elon Musk a preluat conducerea.

Aceasta ar putea fi ultima armă magică a lui Lidl: nici măcar nu o vom observa, iată cum te vor face să cumperi mai mult.

Apple îi ia locul Samsung pe piața de telefonie mobilă.

UE propune extra garantie de 12 luni pentru produsele reparate.