Pixel 8 Lăsat în Afara Revoluției AI - Ce Înseamnă Asta Pentru Tine?

Pixel 8 Lăsat în Afara Revoluției AI – Ce Înseamnă Asta Pentru Tine?

Google a surprins utilizatorii de Pixel 8 cu o veste neașteptată: versiunea mobilă a inovativului AI Gemini Nano nu va ajunge pe aceste dispozitive. Deși proprietarii de Pixel 8 Pro se bucură deja de avantajele AI, cei cu modelul standard Pixel 8 vor trebui să aștepte.

Conform unui raport de la AndroidAuthority, Google a decis că hardware-ul mai puțin avansat al Pixel 8 este incompatibil cu cerințele Gemini Nano, lăsând aceste modele fără acces la sistemul AI.

Într-un episod recent al #TheAndroidShow, difuzat pe 7 martie, Google a abordat diverse subiecte, inclusiv lansarea Android 15 și prezența la MWC. În cadrul acestui episod, Terence Zhang, un reprezentant al companiei, a confirmat că Pixel 8 nu va beneficia de Gemini Nano, invocând limitările hardware ca motiv principal.

Deși această veste poate fi dezamăgitoare pentru unii, Google nu renunță la îmbunătățirea și optimizarea AI-ului său. Compania se străduiește să facă Gemini Nano disponibil pe o gamă cât mai largă de dispozitive, cu toate că sursele indică faptul că doar modelele de top vor avea acest privilegiu.

Progresele continue în domeniul inteligenței artificiale lasă loc de speranță că, în viitor, Gemini Nano ar putea fi integrat pe toate dispozitivele Android, inclusiv pe cele mai accesibile modele.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Un progres major pentru persoanele cu diabet.

Cat de toxic poate fi carnea la gratar? Afla raspunsul!

Un iPhone 15 Pro Max din aur și ciocolată? Da, te rog!

6 alimente care iti curata ficatul

Alimente bogate in vitamine B. Ai deficit de vitamina B? Consumă aceste alimente!

Cum să îți construiești o rutină eficientă de lucru de acasă.

Ce Este Taurina si de unde provine? Ce beneficii are?

TOP pantofi de drumeție (2023)

Mierea de manuka: proprietăți, beneficii, utilizări și sfaturi utile.

Nu Ignora! Sunetele din Jocuri Care Distrug Urechile Copiilor

Cafea cu unt: nu numai că vă va oferi un început de zi plin de energie, dar vă va ajuta să scăpați de kilogramele în plus.

De aceea este important să-ți lași adolescentul să poarte ceea ce vrea.