O nouă mutație a Coronavirusului este aici-iată cât de eficiente sunt vaccinurile.

O nouă mutație a Coronavirusului este aici-iată cât de eficiente sunt vaccinurile.

Experții americani spun că vaccinurile modificate de producători au o eficacitate de 54% în a ne feri de infecția cu noua variantă a coronavirusului – JN.1.

În câteva luni, varianta JN.1 a coronavirusului a ajuns să fie cea mai răspândită în lume. De aceea, Centrele americane pentru controlul și prevenirea bolilor (CDC) au cercetat cât de mult ne ajută vaccinurile de rapel împotriva coronavirusului să ne creștem imunitatea.

Studiul a cuprins 9222 de persoane între 21 septembrie 2023 și 14 ianuarie 2024, iar CDC a analizat datele și a aflat că vaccinul de rapel este 54% eficient în a preveni boala cu simptome uzuale. Vaccinurile modificate de producători ne protejează de JN.1.

Un alt studiu a arătat, de asemenea, că vaccinurile scad riscurile de a avea simptome de COVID pe termen lung.

CDC recomandă ca toți adulții și copiii peste 6 luni să se vaccineze cu vaccinul modificat de producător pentru a-și mări protecția împotriva bolii. Recomandarea este valabilă și pentru cei care au făcut vaccinuri de rapel în timpul altor epidemii, pentru că vaccinul nu ține la infinit.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce mă face să mă simt obosit, total epuizat? Medicul răspunde

Efectul razelor UV asupra pielii. Tot ce trebuie sa stii.

De aceea este important să-ți lași adolescentul să poarte ceea ce vrea.

Papuci cu platformă – de ce trebuie să îi ai!

Este într-adevăr atât de mult zahăr într-o sticlă de ketchup Heinz?

ACESTE 8 SIMPTOME VĂ INDICĂ DACĂ AVEȚI O DEFICIENȚĂ DE VITAMINA D

Cum sa dormi 8 ore in 4 ore. Oare este posibil? Afla acum.

Mituri de Placebo Terapie – Care este Adevărul?

Descoperă istoria ozonului medical și cum poate să îți îmbunătățească sănătatea

Sunteți un gânditor excesiv cronic? 7 sfaturi pentru a nu o lua razna!

Capacitatea de autovindecare – incredibil! bolile se vor autovindeca.

Suc de Afine Bio Beneficii: Puterea Vindecătoare a Naturii