O altă greșeală la Boeing: Găuri găurite în locul nepotrivit.

O altă greșeală la Boeing: Găuri găurite în locuri nepotrivite.

Boeing are din nou probleme cu avioanele 737 Max, care trebuie să le repare pe vreo 50, după ce a descoperit că au găuri găurite greșit.

Stan Deal, șeful de la avioanele comerciale ale Boeing, le-a spus angajaților într-o scrisoare că un furnizor, Spirit AeroSystems, care le face fuselajele, a dat-o în bară cu două găuri, care nu erau conform cu specificațiile Boeing, scrie CNN.

Nu e o chestie de viață și de moarte, dar avioanele 737 ar fi mai sigure dacă le-am repara pe celelalte 50

a mai zis el în scrisoare.

Spirit AeroSystems a recunoscut că a greșit cu găurile.

Un membru al echipei noastre a identificat o problemă care nu îndeplinea standardele tehnice

– a declarat Joe Buccino, purtătorul de cuvânt al Spirit AeroSystems. El a mai adăugat: „Când am anunțat Boeing, au început să lucreze la soluții și am ținut legătura tot timpul.

Boeing, în plin scandal

La începutul lui ianuarie, un avion al Alaska Airlines a rămas fără o ușă de urgență în timpul zborului și a fost nevoit să aterizeze. Se pare că ușa de urgență s-a desprins din partea stângă a avionului Boeing Max 9, după ce a decolat din Portland, Oregon, spre Ontario, California. Asta a făcut ca presiunea să scadă brusc și piloții să se întoarcă.

Avionul a aterizat fără probleme și nimeni dintre cei 171 de pasageri și 6 membri ai echipajului nu a fost rănit. Din ce a aflat până acum Consiliul Național pentru Siguranța Transporturilor din SUA, pasagerii erau încă cu centurile puse, iar stewardesele nu apucaseră să le dea nimic de băut sau de mâncat când s-a întâmplat incidentul.

A doua zi, FAA a zis să se oprească la sol toate cele 171 de avioane Boeing MAX 9 care aveau aceeași ușă, care cântărea cam 27 de kile și era o opțiune pentru companiile aeriene care voiau să economisească spațiu.

Acțiunile Boeing, care se tranzacționează la bursele din Frankfurt și SUA, au picat cu aproape 8% în această săptămână, luni dimineață, după ce FAA a cerut ca toate avioanele 737 MAX 9 ale Boeing să fie verificate de siguranță, ca să nu mai zboare până nu sunt sigure.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acestea sunt întrebările pe care britanicii i le-au pus lui Amazon Alexa în 2023

Sindromul Stockholm

Ce se întâmplă dacă cineva deschide ușa avionului în zbor?

Pericolul muscaturii de capusa: concluzii și prevenire

Un nebun a dat cât pe o casă pe o armă din Counter-Strike 2

Exoplaneta HD189733b, descoperită în anul 2005

O invenție Suedeză revoluționează energia eoliană: Turnul din lemn

Teoria lui Stephen Hawking despre gaura neagra

Sisteme de purtare sau carucioare? Recomandarea mamicilor din Romania.

Acest hormon este responsabil pentru faptul că ne legăm de un singur partener.

Ce sunt Obiectele Submersibile Neidentificate?

In Peru exista un loc miraculos, unic in lume: Balta de la Chilca adica Balta fertilitatii