Johnny Depp nu a fost servit într-un restaurant din Budapesta

Johnny Depp nu a fost servit într-un restaurant din Budapesta

Pagina de socializare a restaurantului explică de ce popularului actor nu i s-a oferit o masă.

O fotografie recentă a arătat că starul din Pirații din Caraibe a vrut să ia masa la un bar de din cartierul Palatului, dar nu a putut să se așeze sau să mănânce.

Restaurantul spaniol a dezvăluit într-o postare că restaurantul găzduia o nuntă, așa că nu a fost loc pentru invitați, inclusiv pentru Johnny Depp. Personalul s-a adunat totuși pentru o fotografie cu Depp, care este văzut în mijlocul imaginii purtând blugi, cămașă și ochelari de soare.

Johnny Depp va fi cu siguranță în Budapesta peste câteva luni, deoarece trupa Hollywood Vampires va concerta la Sportarena pe 18 iulie. Supergrupul american este format din Alice Cooper, Johnny Depp, Joe Perry de la Aerosmith și chitaristul Tommy Henriksen.

Adrien Brody și Benedict Cumberbatch se vor afla, de asemenea, în capitala Ungariei.
Recent, Adrien Brody și-a sărbătorit cea de-a 50-a aniversare într-un restaurant din Budapesta, iar Benedict Cumberbatch, starul din Sherlock și Doctor Strange, a vizitat Opera.

Câțiva membri ai echipei serialului au însoțit-o pe vedeta engleză la spectacol, care s-a ridicat și i-a aplaudat pe artiștii participanți, apoi au felicitat personal trupa din culise.

Benedict Cumberbatch se află în prezent în Ungaria, unde filmează serialul Netflix Eric, care urmează să fie lansat la începutul anului 2024.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scandal în lumea de lux: Clientela unui dealer de iahturi, expusă în urma unui atac cibernetic

NOUA DACIA DUSTER 3 ȘI-AU DAT PREȚUL. IATĂ CÂND O POȚI COMANDA.

CUM A DAT PESTE CAP UN SUCEVEAN CARE A CREZUT CĂ A FĂCUT AFACEREA VIEȚII PE TIKTOK. CE A PRIMIT ÎN LOC DE CAMERĂ DE SUPRAVEGHERE

Situație excepțională: Casa Albă a fost evacuată, în clădire a fost descoperit ceva incredibil

Actualizarea iOS 17.0.3 corectează supraîncălzirea pe modelele iPhone 15 Pro

RAR a găsit defecțiuni tehnice la 45% din vehiculele verificate în trafic

Netflix te lasă fără seriale dacă nu te miști repede. Ce trebuie să faci ca să nu rămâi în urmă

Poliția Germană a confiscat 50.000 de bitcoini, în valoare de aproximativ 2 miliarde de euro.

Hamas își recunoaște adevăratele intenții: De ce au atacat de fapt Israelul

IKEA cere clienților să returneze încărcătorul USB defect. Afla detaliile aici.

Samsung One UI 6 poate să-ți strice telefonul Galaxy? Ce trebuie să știi înainte de a face update

Kitul de supraviețuire de marți dimineață: vremea, știri, cursuri de schimb, ziua onomastică 18 aprilie 2023