Johnny Depp nu a fost servit într-un restaurant din Budapesta

Johnny Depp nu a fost servit într-un restaurant din Budapesta

Pagina de socializare a restaurantului explică de ce popularului actor nu i s-a oferit o masă.

O fotografie recentă a arătat că starul din Pirații din Caraibe a vrut să ia masa la un bar de din cartierul Palatului, dar nu a putut să se așeze sau să mănânce.

banner

Restaurantul spaniol a dezvăluit într-o postare că restaurantul găzduia o nuntă, așa că nu a fost loc pentru invitați, inclusiv pentru Johnny Depp. Personalul s-a adunat totuși pentru o fotografie cu Depp, care este văzut în mijlocul imaginii purtând blugi, cămașă și ochelari de soare.

Johnny Depp va fi cu siguranță în Budapesta peste câteva luni, deoarece trupa Hollywood Vampires va concerta la Sportarena pe 18 iulie. Supergrupul american este format din Alice Cooper, Johnny Depp, Joe Perry de la Aerosmith și chitaristul Tommy Henriksen.

Adrien Brody și Benedict Cumberbatch se vor afla, de asemenea, în capitala Ungariei.
Recent, Adrien Brody și-a sărbătorit cea de-a 50-a aniversare într-un restaurant din Budapesta, iar Benedict Cumberbatch, starul din Sherlock și Doctor Strange, a vizitat Opera.

Câțiva membri ai echipei serialului au însoțit-o pe vedeta engleză la spectacol, care s-a ridicat și i-a aplaudat pe artiștii participanți, apoi au felicitat personal trupa din culise.

Benedict Cumberbatch se află în prezent în Ungaria, unde filmează serialul Netflix Eric, care urmează să fie lansat la începutul anului 2024.

R.M.

Numele meu este Radulescu Mihaela și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Kitul de supraviețuire de miercuri dimineață: vremea, știri, cursuri de schimb, ziua onomastică 19 aprilie 2023

Rihanna și-a ascuns atât de bine sarcina, încât nici cei 280 de dansatori de back-up nu au aflat până la Super Bowl

Lovitură brutală a lui Putin asupra sediului serviciilor secrete militare Ucrainene