Acestea sunt întrebările pe care britanicii i le-au pus lui Amazon Alexa în 2023

Acestea sunt întrebările pe care britanicii i le-au pus lui Amazon Alexa în 2023

Regele câți ani are? Oppenheimer cât e de mare? Elon Musk câți bani are? Astea sunt doar câteva din întrebările pe care britanicii i le-au tras lui Alexa, asistentul vocal de la Amazon, în anul ăsta.

Alexa ne îndeplinește orice pofte 24 de ore din 24, putem să-i vorbim ca la carte și, normal, să-i punem orice întrebări vrem noi și ea ne răspunde imediat (uneori e cam bârfitoare, dar asta e altă poveste). Amazon s-a gândit să ne facă o surpriză și a făcut public un raport în care a arătat ce întrebări i-au pus cel mai des britanicii lui Alexa.

Nu e de mirare că întrebările despre coroană au fost în top, gen “Când o să fie rege Regele?”. sau “Regele Carol câți ani are?”. Cum vara a fost cuprinsă de nebunia Barbenheimer, nici nu e de mirare că mulți au vrut să știe de la Alexa chestii despre filme, de exemplu cât durează Oppenheimer sau despre ce naiba e Barbie (regizoarea Greta Gerwig a ținut secret mult timp ce vrea să facă).

Cei mai ascultați cântăreți au fost Ed Sheeran, Taylor Swift, Lewis Capaldi și Elvis Presley, iar melodia Flowers a lui Miley Cyrus a fost hitul anului. Totodată, oamenii au fost tare curioși și de câți bani are Ed Sheeran – întrebările despre averea lui au fost întrecute doar de cele despre Elon Musk.

Din cele mai tari rețete ale anului, budinca Yorkshire, clătitele și pâinea cu banane au fost preferatele lui Amazon Alexa.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Erau extratereștri asemănători unei mumii de pe altă planetă.

Petrolul este nesfârșit.

Care sunt cele 7 continente ale lumii? Cum se numesc acestea

Mucegai in pamant de flori. 3 solutii sa scapati de el

Cum să scăpăm de gunoaiele din spațiu cu lasere de pe Pământ

Experimentul Energetic al Terrei din Valcea

Copiilor care își folosesc mult telefonul mobil li se schimbă creierul – Și asta schimbă semnificativ lumea

Ce înseamnă cand visezi serpi? Visând serpi, descoperi puterea ta interioară!

Galuste cu branza – O reteta delicioasa pentru orice masa

Ghiveci De Legume

Nu-ți pune parola asta! O listă cu cele mai uzuale și vulnerabile parole de pe internet!

Secretele salamandrei. Animalul care-şi regenerează membrele, inima, creierul si ochii