Vine noul SSD T9 de 2 ori mai rapid de la Samsung care arată ca un portofel

Vine noul SSD T9 de 2 ori mai rapid de la Samsung care arată ca un portofel

Sosesc SSD-urile portabile T9, cele mai recente modele din seria T de la Samsung. Aproximativ de două ori mai rapide decât modelele anterioare T7, utilizatorii pot transfera videoclipuri Full HD de 4GB în aproape două secunde.

la-i CARDUL CU MILIOANE DE IDEI de la eMAG

T9 este disponibil în trei capacități diferite (1TB, 2TB, 4TB) pentru a se asigura că fiecare creator poate alege dispozitivul potrivit pentru nevoile sale. Cu diferite modele de capacitate, T9 permite transferuri rapide și frecvente, oferind în același timp un spațiu de stocare amplu pentru cantități mari de date. Designul compact, aproximativ de mărimea unui card de credit, facilitează transportul dispozitivului de către profesioniști, astfel încât aceștia pot crea oriunde, confruntându-se cu mai puține obstacole în procesul de creație.

samsung ssd t9

Datorită liniilor diagonale curbate și a modelelor de carbon inversate care acoperă suprafața SSD-ului T9, acoperirea din cauciuc oferă utilizatorilor o senzație asemănătoare cu cea a unei țesături, ca și cum ar purta un portofel premium. Susținut de o garanție limitată de cinci ani, se spune că designul robust al SSD-ului portabil T9 protejează dispozitivul de căderi de până la 3 metri, păstrând datele în siguranță în condiții extreme.

Designerii Samsung au proiectat T9 pentru a respecta standardul internațional de siguranță IEC 62368-1, făcându-l potrivit pentru o mare varietate de sarcini cu utilizare intensivă a datelor, cu un transfer minim de căldură. Dispozitivul este compatibil cu dispozitivele Windows, Mac și Android.

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Piure de morcovi – Sanatatea ta, incepand cu reteta ta!

Acest AI „semifinisat” este mult mai tare decât orice ChatGPT

Cum funcționează o pompă de căldură? Avantaje si dezavantaje!