Vine noul SSD T9 de 2 ori mai rapid de la Samsung care arată ca un portofel

Vine noul SSD T9 de 2 ori mai rapid de la Samsung care arată ca un portofel

Sosesc SSD-urile portabile T9, cele mai recente modele din seria T de la Samsung. Aproximativ de două ori mai rapide decât modelele anterioare T7, utilizatorii pot transfera videoclipuri Full HD de 4GB în aproape două secunde.

T9 este disponibil în trei capacități diferite (1TB, 2TB, 4TB) pentru a se asigura că fiecare creator poate alege dispozitivul potrivit pentru nevoile sale. Cu diferite modele de capacitate, T9 permite transferuri rapide și frecvente, oferind în același timp un spațiu de stocare amplu pentru cantități mari de date. Designul compact, aproximativ de mărimea unui card de credit, facilitează transportul dispozitivului de către profesioniști, astfel încât aceștia pot crea oriunde, confruntându-se cu mai puține obstacole în procesul de creație.

samsung ssd t9

Datorită liniilor diagonale curbate și a modelelor de carbon inversate care acoperă suprafața SSD-ului T9, acoperirea din cauciuc oferă utilizatorilor o senzație asemănătoare cu cea a unei țesături, ca și cum ar purta un portofel premium. Susținut de o garanție limitată de cinci ani, se spune că designul robust al SSD-ului portabil T9 protejează dispozitivul de căderi de până la 3 metri, păstrând datele în siguranță în condiții extreme.

Designerii Samsung au proiectat T9 pentru a respecta standardul internațional de siguranță IEC 62368-1, făcându-l potrivit pentru o mare varietate de sarcini cu utilizare intensivă a datelor, cu un transfer minim de căldură. Dispozitivul este compatibil cu dispozitivele Windows, Mac și Android.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sam Bankman-Fried Escrocul cu criptomonede FTX care a furat 10 miliarde de dolari a fost condamnat.

Proprietarii Google Pixel 8 Pro se plâng de niște umflături sub ecran.

Fast & Furious 9, amendă uriașă după ce un cascador a fost aproape să-și dea duhul.

Facebook ne ia de proști cu varianta plătită!

Google ne spune ce căutări aduc bani grei

PIXEL FOLD PRIMUL TELEFON MOBIL PLIABIL CARE VA PUTEA FI REPARAT ACASĂ.

Fără telefoane în școli: cum arată noua regulă propusă de guvernul Britanic.

Andrew Tate eliberat din custodie în România după arestul său pentru trafic de persoane

Elon Musk spune că OMS conduce lumea

Traficanți internaționali de droguri prinși în România

Record istoric pentru China: Mai mulți gameri decât locuitori în America de Nord

Cea mai mare Mănăstire din România, Mănăstirea Clocociov