Unde să nu mergi în 2024 - țările care îți pun viața în pericol

Unde să nu mergi în 2024 – țările care îți pun viața în pericol

Când vine vorba de pericol sau siguranță, nu toate țările sunt la fel. Contează mai mulți factori. De exemplu, contează cum stau cu sănătatea, cu infracționalitatea, cu economia, cu politica și cu dezastrele naturale. Uite care e lista cea mai nouă pentru 2024.

Sudanul de Sud, Afganistanul, Siria, Libia și Somalia sunt cele mai periculoase țări din lume, după o listă publicată de curând de SOS International, care zice să nu te duci în țările astea. Organizația a evaluat țările lumii în patru categorii:

starea de sănătate; siguranța; schimbările climatice; sănătatea mintală. Ucraina și Israelul sunt sus pe lista cu siguranța – ambele țări cu războaie pe cap.

Cele mai sigure țări Fără excepție, cele mai sigure țări sunt în Europa, Islanda, Luxemburg, Norvegia, Elveția și Danemarca fiind cele mai sigure locuri din lume.

Noi criterii Lista de anul ăsta analizează și impactul posibil al schimbărilor climatice, care, de obicei, pun țările din Africa sub-sahariană în cel mai mare risc în anul următor. Însă, pe lista cu sănătatea mintală, Spania e pe un loc foarte prost, tot din cauza schimbărilor climatice.

“Valurile de căldură extreme, ca Cerberus, care a lovit Europa anul trecut, ar putea să fie mai dese”, a zis Dr. Irene Lai, șefa departamentului de sănătate de la International SOS, subliniind că valurile de căldură care nu se mai termină au un efect negativ asupra sănătății mintale, ceea ce îi face pe spanioli deosebit de vulnerabili din punctul ăsta de vedere.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Orașe pe care merită să le vizitezi dacă iubești fotbalul.

Arta călătoriei conștiente – sfaturi pentru a avea experiențe semnificative

Orașul Valletta – orasul Cavalerilor de Malta

Poarta Brandenburg – O trimitere către călătorul dinafara Berlinului

Istoria orasului Anvers – orasul diamantelor.

Orasul Tallinn – Odeste Indragostiti de Baltic!

House Sitting:Cum să stai degeaba(Gratis) în casa altora? Iată cum.

Ierusalimul – Sfânta Cetate a Dreptății

Cape Town – orașul celor două oceane

Exploreaza Helsinki – Descopera Istoria!

Muzeul Rijksmuseum – cel mai faimos muzeu olandez

Ce s-ar întâmpla dacă am putea călători în timp? 6 teorii interesante.