Top 3 capcane de evitat dacă nu vrei să-ți zboare avionul fără tine!

Top 3 capcane de evitat dacă nu vrei să-ți zboare avionul fără tine!

Știi cum e când timpul pare că are ceva cu tine? Ei bine, când vine vorba de zboruri, timpul e ca un iluzionist care îți face bagajele să dispară și te lasă cu ochii în soare, pe aeroport. Așa că, haide să-ți spun ce să nu faci dacă nu vrei să te trezești că avionul tău a decolat fără tine.

O cercetare recentă a USA Today Blueprint a căutat răspunsuri la mai multe întrebări legate de zbor. Sondajul realizat pe 5.000 de călători din SUA i-a inclus pe cei care au zburat cel puțin o dată în ultimii cinci ani, a relatat The Sun.

Gadgeturile, acele obiecte de dăruit nervi la controlul de securitate

Să începem cu clasica uitare a laptopului în rucsac. Da, știm cu toții că trebuie să-l scoatem la control, dar parcă ne place să trăim periculos. Aproape un sfert dintre călători au recunoscut că au făcut slalom printre reguli și au lăsat electronicele la adăpost în bagajul de mână. Dar, ghici ce? Regulile sunt acolo cu un motiv, și nu e doar pentru a te face să scoți tot din geantă.

Bijuteriile și cheile, accesoriile care te pot lăsa pe pământ

control aeroport

Apoi, avem bijuteriile și cheile, acele micuțe obiecte care par inofensive până când te trezești că sună alarma la scanner. Un sfert dintre pasageri au fost prinși cu mâna-n… buzunar, purtându-și bijuteriile ca niște trofee. Dar, hei, dacă vrei să zbori, mai bine le lași acasă sau în tăvița de la control.

Centura și pantofii, dușmanii nevăzuți ai punctualității

Și în final, avem centura și pantofii, acei trădători de stil care te pot încurca la control. Tot un sfert dintre călători au recunoscut că au fost prea ocupați să arate bine și au uitat să se descalțe sau să-și dea jos centura. Sfatul meu? Fă-o în timp ce stai la coadă, ca să nu ajungi să alergi după avion în șosete.

Acum că știi ce să nu faci, ești gata să zbori fără griji. Și cine știe? Poate ajungi chiar înaintea bagajelor tale la destinație!

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Doar o singură stațiune de schi din lume oferă o astfel de experiență Extremă!

Turnul din Pisa a fost salvat.

Nessebar – O Incursiune în Orasul Bisericilor

Moscheea lui Mohamed Ali – O Explorare Monumentala a Egiptului

Munchen – unde tradiția Bavariei se îmbină cu modernitatea

Istoria orasului Edinburgh

Sfanta Sofia: Descopera Istoria si Arhitectura Unui Monument Iconic

Istoria orasului Koln. Un oras al fortificatiilor

House Sitting:Cum să stai degeaba(Gratis) în casa altora? Iată cum.

Arta călătoriei conștiente – sfaturi pentru a avea experiențe semnificative

Despre Dublin orasul lui James Joyce

Descoperă istoria Sofiei: de la începuturi la prezent!