Un programator a cucerit 5000 de femei pe Tinder cu ajutorul inteligenței artificiale: cum a funcționat ChatGPT și cum a găsit marea iubire.

Un programator a cucerit 5000 de femei pe Tinder cu ajutorul inteligenței artificiale: cum a funcționat ChatGPT și cum a găsit marea iubire.

Inteligența artificială poate face minuni, dar și nebunii. Un exemplu de asta este Alexander Zsadan, un programator care nu se dă în lături de la nimic. El a recunoscut că și-a scris teza de doctorat cu ChatGPT, un sistem care generează texte inteligente. Dar nu s-a oprit aici. El a vrut să-și găsească soția cu ajutorul inteligenței artificiale.

Cum a făcut asta? A conectat Tinder cu ChatGPT și a lăsat sistemul să facă totul pentru el. Sistemul dădea like la toate femeile care aveau cel puțin două poze pe profil, în locul lui Zsadan. Apoi, le trimitea mesaje, le făcea complimente, le propunea întâlniri. Uneori, chiar le promitea cadouri, fără ca Zsadan să știe.

Dar nu totul era roz. Sistemul avea și el problemele lui. De exemplu, uneori programa mai multe întâlniri în aceeași zi, fără să țină cont de disponibilitatea lui Zsadan. Sau vorbea despre subiecte care nu aveau legătură cu datingul, cum ar fi fizica cuantică sau istoria artei.

Zsadan a îmbunătățit sistemul, ca să fie mai selectiv și mai eficient. Sistemul a început să analizeze mai bine femeile, să le clasifice după preferințe și compatibilitate. Și așa a dat peste Karina, femeia visurilor lui Zsadan.

Zsadan a preluat controlul, dar nu l-a uitat pe ChatGPT. Sistemul îi dădea sfaturi, îl ajuta să rezolve conflicte, îl îndruma cum să o ceară în căsătorie pe Karina. Și a funcționat. Karina a spus da.

Zsadan a povestit că experimentul lui a durat un an și l-a costat 120 de ore și 1.400 de dolari (aproximativ 6450 lei) în abonamente. Dar a meritat. Sistemul a vorbit cu 5.239 de femei, i-a adus 4.000 de potriviri pe lună și i-a găsit sufletul pereche. El crede că, fără inteligență artificială, ar fi avut nevoie de 5 ani pentru a obține aceleași rezultate. Ce ziceți, e geniu sau nebun? 🤔

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Calculul exact privind ziua în care este cel mai probabil ca un asteroid să lovească Pământul

De unde vin OZN-urile? – O investigație exhaustivă

Tort Dobos – Rețetă delicioasă pentru un desert savuros

Ce înseamnă pașaport simplu electronic? Documente necesare și taxe

Jokerul din Florida cere 5 milioane de dolari de la Rockstar pentru că i-ar fi copiat chipul în GTA 6

Pamantul, iubirea noastră!

Adevărul despre AI și alegeri: Ce face OpenAI pentru a preveni manipularea.

Băuturile alcoolice celebre – Sus paharu, jos masca

Budinca de casa cu paste, smantana si sirop de artar

Lista de cumpărături pentru nou-născut 

Sufleu delicios cu brânză telemea. O retea simpla.

Ce înseamnă cand visezi serpi? Visând serpi, descoperi puterea ta interioară!