Top tortinete electrice Xiaomi. Review si pret in Romania.

Top 4 trotinete electrice Xiaomi. Review si pret in Romania.

Vremea bună este în sfârșit aici! Deși nu vreau să o strig în gura mare, se pare că putem în sfârșit să ne urcăm pe o trotinetă și să alunecăm prin vânt, evitând traficul aglomerat. Oh, nu ai încă o trotinetă electrică? Atunci îți recomand câteva și îți spun de ce! Să înceapă sezonul trotinetelor!

Oferta Emag

Xiaomi Mi Electric Scooter Essential

Trotineta electrica Xiaomi Mi Essential
Trotineta electrica Xiaomi Mi Essential

Xiaomi Mi Scooter Essential este esența trotinetelor. Trotinetă ieftină și bună la nivel de intrare. Transport ușor și confortabil pentru fiecare zi. Cu o autonomie de 20 km, Essential face ca deplasarea pe distanțe scurte să nu fie absolut niciun obstacol. Iar cu o viteză maximă de 20 km/h, este recomandată atât pentru călăreții mai tineri, cât și pentru cei mai în vârstă. Gata cu obstacolele de netrecut cu scuterul electric multipremiat de la Xiaomi! Cel mai accesibil membru al familiei de scutere, reîmprospătat în 2020, a fost reînnoit în mai multe moduri. Confortul, siguranța și recuperarea energiei au fost îmbunătățite. Dacă v-ați plictisit de blocajele din trafic și nu vă place transportul în comun, Mi Electric Scooter Essential este scuterul electric pentru dvs.

Xiaomi Electric Scooter 3 Lite

Modelul 2022 a fost reproiectat în mai multe puncte pentru a-l face și mai sigur și mai confortabil pentru tine. Hardware actualizat (nou design pliabil) și software, în deplină conformitate cu cele mai stricte reglementări UE. Dacă v-ați săturat de blocajele din trafic și nu vă place transportul public, scuterul electric Mi Electric Scooter 3 Lite este pentru dvs.

Xiaomi Electric Scooter 3 Lite
Xiaomi Electric Scooter 3 Lite

Are o autonomie de numai 20 km, ca și Essential, dar are o viteză maximă de 25 km/h, astfel încât puteți ajunge oriunde chiar mai repede. Motorul mai puternic crește nu numai viteza, ci și capacitatea de urcare și accelerația. Aceasta, bineînțeles, vine la pachet cu o baterie mai mare, care poate suporta mai bine efortul. Și cu doar 1 kg mai greu!

Xiaomi Mi Electric Scooter 3

Xiaomi Mi Electric Scooter 3
Xiaomi Mi Electric Scooter 3

Modelul din 2021 a fost reproiectat în mai multe puncte, făcându-l și mai sigur și mai confortabil pentru tine.

Față de scuterele anterioare, au mărit autonomia de la 20 la 30 km, astfel încât să poți merge și mai departe și să ai mai puține momente în care să te agăți de priza de curent. Motorul nu este mai puternic, dar bateria mai mare îl face și mai bun pentru urcarea dealurilor. Așadar, dacă faceți naveta la distanță sau aveți multe urcări pe traseu, alegeți-o pe aceasta. În plus, îl puteți obține la un preț brutal de bun chiar acum!!!

Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2

Te grăbești să ajungi undeva, dar sunt mașini în toate direcțiile? Evitați traficul cu Pro 2. Cu o autonomie de 45 km și o viteză maximă de 25 km/h, vă puteți manevra cu ușurință prin traficul din oraș. Gata cu obstacolele de netrecut cu trotineta electrică multipremiată de la Xiaomi! Reînnoit în 2020, cel mai puternic membru al familiei de trotinete (succesorul direct al Mi M365 Pro) a fost reînnoit în mai multe moduri. A îmbunătățit confortul, siguranța și recuperarea energiei.

Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2
Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2

Iată o trotinetă care cred că este cea mai bună alegere. Autonomie mare, motor mai puternic, baterie mai mare, sistem de frânare îmbunătățit. Cu o deplasare zilnică de 5-10 km, să o încarci o dată pe săptămână este minunat!

Comparație Trotinete eletrice Xiaomi

Viteza maxima
Raza de acţiune
Acumulator
Încărcare
PUTERE
Greutate
Unghi de urcare
Viteza maxima
20 km/h
Raza de acţiune
20 KM
Acumulator
5.100 mAh
Încărcare
3.5 ORE
PUTERE
250 W
Greutate
12 kg
Unghi de urcare
10%
Viteza maxima
25 km/h
Raza de acţiune
20 KM
Acumulator
5.200 mAh
Încărcare
4.5 ORE
PUTERE
300W
Greutate
13 Kg
Unghi de urcare
14%
Viteza maxima
25 km/h
Raza de acţiune
30 KM
Acumulator
7.650 mAh
Încărcare
5.5 ORE
PUTERE
300W
Greutate
13.2 Kg
Unghi de urcare
16%
Viteza maxima
25 km/h
Raza de acţiune
45 KM
Acumulator
12.400 mAh
Încărcare
8.5 ORE
PUTERE
300W
Greutate
14.2 Kg
Unghi de urcare
20%

Deci Essential este recomandat tinerilor și bătrânilor. 20 km/h este suficient și oferă un trafic fără adrenalină. Proiectat pentru utilizare pe termen scurt. Daca nu a fost de ajuns, pentru o suma mica in plus, poti merge cu 25, daca vrei sa ajungi mai repede acolo si este chiar o urcare in drum, alege trotineta Scooter 3 Lite. Versiunea simplă Scooter 3, în schimb, are deja +10 km, ceea ce este semnificativ pentru o trotinetă, plus un motor mai puternic și frâne mai bune! Cu toate acestea, Pro 2 oferă deja tot ce este mai bun din toate, 45 km este mult! Motor ultra-puternic, baterie uriașă, urcare cu 20%, veți ajunge peste tot în cel mai scurt timp!

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

TOP 4 cele mai bune camere de supraveghere pentru exterior 2023

Tastatura mecanică BlitzWolf BW-KB2 la doar 21 de euro! Dispune de iluminare programabilă și întrerupătoare Gateron

Review Xiaomi Electric Scooter 4 Pro: În sfârșit, un scuter electric urban de bombă! Test pareri si pret.