Recenzie Samsung Galaxy Buds FE: un caz rar de invidie Android

Recenzie Samsung Galaxy Buds FE: un caz rar de invidie Android

Samsung are o experiență îndelungată în domeniul căștilor TWS, dar nu toate produsele sale au fost de succes. IconX a fost un exemplu de eșec, acele modele având multe probleme la început, dar Galaxy Buds a îmbunătățit situația și a avut o lansare foarte bună. De atunci, au apărut mai multe versiuni: Pro, Live, Buds 2, care a avut un design neobișnuit, dar confortabil pentru mulți, Pro, Plus, și acum Galaxy Buds FE, care va fi probabil preferat de cei care au apreciat că Galaxy Buds Plus este cel mai confortabil. În loc de un design rotund, FE aduce înapoi un design puțin mai angular și, din nou, dopuri de silicon schimbabile și aripi de silicon schimbabile pentru o fixare mai sigură.

Oferta Emag

În cutia albă simplă găsiți tot ce aveți nevoie. Samsung oferă trei perechi de dopuri din silicon și două perechi de aripi. Pe lângă acestea, bineînțeles, se află căștile și carcasa de transport/încărcare, care include cele două căști și un cablu USB-C la ambele capete pentru încărcarea carcasei. Carcasa albă lucioasă pe care am primit-o se zgârie ușor, dar acest lucru se poate rezolva cu o husă (case2), însă lipsa încărcării wireless nu se poate remedia, rămânând să ne mulțumim cu încărcarea prin cablu.

ce contine cutia de casti galaxy buds fe

Prețul acestui casti Galaxy Buds FE este de 449 Lei, așa că nu este surprinzător faptul că nu are bobină Qi în carcasa, care se găsește pe modelele mai costisitoare.

Bateria integrată în carcasa este de 479 mAh, în timp ce căștile au fiecare o baterie de 60 mAh. La exterior se vede logo-ul Samsung pe partea de sus, există un LED de stare pe partea din față pentru a indica când se încarcă, iar pe spate există USB-C și atât, fără niciun buton sau altceva. Balama care deschide capacul este solidă, iar capacul închis magnetic se menține bine, fiind greu să se deschidă accidental.

Un alt dezavantaj este protecția IP, căștile sunt certificate IPX2 pentru ploaie slabă, iar carcasa nu are nicio certificare. Totuși, cele 52 de grame ale carcasei sunt un avantaj, la fel ca și cele 5,5 grame ale căștilor de 19 x 17 x 22 mm. Dopurile de silicon sunt standard de 4 mm, cu o plasă mică de silicon la capăt și o grilă metalică pe vârful tubului pentru a preveni murdăria. Schimbarea dopurilor este simplă, iar acestea se fixează bine.

De asemenea, ne bucurăm de revenirea unei suprafețe tactile plate pe capul căștilor, care face controlul mai ușor și mai precis. Nu există niciun LED de stare pe căștile Buds FE, dar există unul în interiorul carcasei pentru a arăta starea de împerechere/conectare. Căștile sunt ținute în loc de un magnet și se încarcă prin intermediul unui conector cu pini pogo.

galaxy buds fe pret

Când deschideți capacul pentru prima dată, acestea intră automat în modul de împerechere și o fereastră apare pe dispozitivele Samsung Galaxy pentru a conecta rapid și ușor căștile Buds. Pentru a vă conecta la alte dispozitive, trebuie să accesați meniul Bluetooth, iar pentru a vă conecta la un dispozitiv nou, puteți conecta Buds FE apăsând touchpad-ul (adică atingând) în timp ce căștile sunt în carcasă.

Pro
  • Performanță foarte bună de izolare a zgomotului.
  • Potrivire stabilă în ureche și foarte confortabilă.
  • Scăderi audio reduse.
Contra
  • Nu există controale de volum în mod implicit.
  • Aplicația nu are EQ personalizabil
galaxy buds fe review

Pentru mine, dopul de cauciuc pentru urechi de dimensiunea L și aripa care vine preinstalată pe căști mi-au oferit un confort bun, dispozitivul nu iese prea mult din ureche, nu simt nicio presiune pe canalul auditiv sau pe căști, iar siliconul este destul de moale, deși nu se compară cu o pernuță de ureche din spumă cu memorie. În cutie găsiți, de asemenea, dopuri de silicon în dimensiunile S și M și o aripă mai mare. Suprafața tactilă de pe căști este puțin mai lucioasă decât plasticul mat folosit pe restul componentelor, există două microfoane orientate spre exterior și unul spre interior și există și un senzor de proximitate, care oprește automat redarea conținutului dacă scoateți Buds FE din ureche. Pe lângă culoarea albă arătată în imagini, Galaxy Buds FE se găsește și în culorile mov și negru, dar carcasa de încărcare este albă în toate cazurile.

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Lifebox Păreri: Cum să Mâncăm Corect Când Nu Avem Timp

Review cu pareri Roborock Q8 Max+.Pret si disponibilitate in Romania.

Huawei Watch Ultimate Review: Pret si disponibiliate in Romania