Revolut îți dă mai mult decât bani. Descoperă serviciul mobil care te conectează la lume.

Revolut îți dă mai mult decât bani. Descoperă serviciul mobil care te conectează la lume.

Revolut e un nume mare în lumea fintech. Dar nu se mulțumește cu asta. Vrea să ofere clienților săi mai multe servicii, mai ales celor care călătoresc mult. De aceea, o să lanseze în curând un serviciu mobil, pe lângă celelalte opțiuni financiare. Deocamdată, doar în Marea Britanie, unde Revolut o să fie prima (neo)bancă care intră pe piața telecomunicațiilor.

CNBC a aflat în exclusivitate planurile Revolut, care o să fie anunțate săptămâna asta. Revolut o să ofere clienților săi pachete de date diferite, în funcție de ce plan tarifar au. Serviciul mobil o să fie prin eSIM, adică o să fie totul digital, fără să fie nevoie de un SIM fizic.

eSIM-ul o să poată fi activat de oricine are planul Standard gratuit, dar o să aibă un avantaj. O să poată folosi aplicația Revolut oricând, chiar și când sunt în străinătate (de exemplu, când vor să-și pună bani pe card) – chiar dacă nu mai au date la operatorul mobil și nici WiFi prin preajmă.

Cei care au planurile Revolut Ultra full-extra, care costă 55 de lire sterline în Marea Britanie, o să aibă 3 GB de date pe lună, care se reîncarcă singure. Și o să le poată folosi oriunde, fără să plătească roaming.

Serviciul mobil al Revolut nu o să aibă și voce și SMS, doar date. Dar e suficient pentru cei care vor să fie conectați la Revolut.

Revolut s-a asociat cu 1GLOBAL, un operator virtual mare din Regatul Unit, pentru a oferi serviciul mobil. E o mișcare bună pentru Marea Britanie, unde, după Brexit, operatorii mari de telefonie mobilă nu mai oferă roaming gratuit în UE.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Yellow SiC:Un startup german în vârstă de 65 de ani a găsit cea mai ieftină sursă de hidrogen

Un bărbat are două încercări să ghicească parola care îi poate aduce 230 de milioane de euro.

Cum să obții un împrumut rapid online în România. Avantaje si dezavantaje.

Samsung are mai multe probleme decât se aștepta.

„White Stork”, compania fostului șef al Google, ar produce drone sinucigașe pentru Ucraina.

Credite ipotecare: cum să faci cea mai bună alegere pentru nevoile tale

Calculator TVA

Temu, monstrul chinez care le face viața grea magazinelor online din Romania

Tesla pregătește o surpriză: o mașină electrică mai accesibilă ca oricând.

Oligarhii Ruși nu au eșuat atât de mult încât să-l convingă pe Putin să oprească războiul

Melodiile lui Taylor Swift și Drake au dispărut de pe TikTok

Tesla îi taie aripile lui Elon Musk: plata uriașă de 55,8 miliarde de dolari, blocată în instanță.