Reteta: Ruladă cu gem

Pentru a pregăti această ruladă delicioasă cu gem, veți avea nevoie de 100g de zahăr, 80g de făină, 4 ouă, sare, 4 pliculețe de zahăr vanilat, un borcan de gem și 20g de unt.

Începeți prin a freca gălbenușurile cu zahărul și sarea până obțineți o spumă. Adăugați făina, amestecând ușor pentru a evita formarea cocoloașelor. Bateți albușurile spumă și încorporați-le în aluat. Ungeți o tavă cu unt, turnați compoziția și introduceți la cuptor la foc potrivit.

După ce s-a copt, scoateți tava din cuptor și răsturnați rulada pe un servet umed sau presărat cu zahăr vanilat. Ungeți rulada cu gem și înfășurați-o cu ajutorul servetului. Lăsați rulada în servet timp de 10 minute, apoi scoateți servetul și lăsați rulada să se răcească.

Vă recomandăm să serviți această delicioasă ruladă cu gem la micul dejun sau la o cină ușoară însoțită de o ceașcă de ceai. Să vă fie de folos!

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Teoria Pământului gol pe dinauntru

Cum afli ce mărime porți la inel. Sfaturi utile și tabel cu dimensiuni.

Pasarile, în pericol de extincţie?

Cafea cu ou si rom – Reteta antigripala delicioasa

Netflix te lasă să te joci GTA gratis pe telefon. Ia-ți acum cele trei jocuri de legendă!

Un nebun a dat cât pe o casă pe o armă din Counter-Strike 2

4 miliarde de oameni trăiesc într-un cerc ciudat pe Pământ

Românii nu vor mașini colorate, ci gri, alb sau negru, arată un studiu recent

S-a stabilit un record: Nu a fost niciodată atât de cald ca săptămâna trecută

Acei mari regi și poreclele lor rușinoase 

Acest hormon este responsabil pentru faptul că ne legăm de un singur partener.

Declasificare OZN-urilor a fost făcută selectiv