Reteta: Ruladă cu gem

Pentru a pregăti această ruladă delicioasă cu gem, veți avea nevoie de 100g de zahăr, 80g de făină, 4 ouă, sare, 4 pliculețe de zahăr vanilat, un borcan de gem și 20g de unt.

Oferta Emag

Începeți prin a freca gălbenușurile cu zahărul și sarea până obțineți o spumă. Adăugați făina, amestecând ușor pentru a evita formarea cocoloașelor. Bateți albușurile spumă și încorporați-le în aluat. Ungeți o tavă cu unt, turnați compoziția și introduceți la cuptor la foc potrivit.

După ce s-a copt, scoateți tava din cuptor și răsturnați rulada pe un servet umed sau presărat cu zahăr vanilat. Ungeți rulada cu gem și înfășurați-o cu ajutorul servetului. Lăsați rulada în servet timp de 10 minute, apoi scoateți servetul și lăsați rulada să se răcească.

Vă recomandăm să serviți această delicioasă ruladă cu gem la micul dejun sau la o cină ușoară însoțită de o ceașcă de ceai. Să vă fie de folos!

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aitana Lopez, modelul de fitness care nu există, dar face bani grei pe Instagram

Somonul – pestele alpinist

De ce Capela Rosslyn si Misterele Sale Au Fascinat Oamenii De-a Lungul Secolelor?