Dolarul Digital Se Însoară cu Ripple: Nunta Anului în Lumea Cripto!”

Dolarul Digital Se Însoară cu Ripple: Nunta Anului în Lumea Cripto!”

Ascultați aici, dragi iubitori de cripto și finanțe digitale! Ripple, ăla care face valuri în oceanul criptomonedelor, tocmai a aruncat bomba: o monedă digitală legată strâns de dolarul american. E ca și cum ai avea un dolar, dar în buzunarul virtual, fără să-l simți.

Și nu e doar o vorbă-n vânt, pentru că Ripple nu se joacă când vine vorba de bani. Ei bine, au zis că o să-și lanseze minunea asta de monedă stabilă mai întâi în SUA, dar au pus ochii și pe piețele din Europa și Asia. Se pregătesc să dea piept cu titani ca Tether și Circle, care până acum stăpâneau ringul stablecoin-urilor.

Între timp, PayPal, gigantul ăla de plăți, și-a scos la înaintare propria monedă stabilă, PayPal USD, legată și ea de dolarul american. Dar Brad Garlinghouse, șeful de la Ripple, râde în fața concurenței și zice: “Piața asta o să se schimbe, o să vedeți voi!”

Și de ce s-au apucat de treaba asta? Păi, Ripple a zis că e momentul să aducă un pic de stabilitate în haosul cripto, după ce USDT și USDC au avut câteva scăpări și au căzut sub valoarea dolarului. Plus că USDC a avut niște probleme cu banca Silicon Valley Bank, care a dat colțul.

Criticii au ridicat sprâncenele la Tether, întrebându-se dacă au destule rezerve să țină piept unei crize. Dar Tether stă tare pe poziții și zice că e blindat bine cu rezerve.

Garlinghouse își face de cap și spune că Ripple e pe deplin reglementat, cu licențe în New York, Irlanda și Singapore, deci sunt gata de luptă.

Tether poate că e regele stablecoin-urilor acum, dar Ripple vine tare din urmă. Așa că, prieteni, țineți ochii pe Ripple și dolarul lor digital, că promite să fie o călătorie interesantă!

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Parere TEMU: Cum mi-a fost cu aplicația de cumpărături care te lasă mască!

Pareri StartCo: Cum ajută aceasta antreprenorii din România.

Consumatorii Europei Își Unesc Forțele Contra TEMU

Credite ipotecare: cum să faci cea mai bună alegere pentru nevoile tale

TikTok: platforma de socializare unde banii curg ca apa

De la Sandero la Tesla Model Y: cea mai bine vândută mașină din Europa în 2023

Bitcoin bate record după record. Ce se întâmplă cu criptomoneda

Bitcoin la Rollercoaster: Să decriptăm împreună ultimele turbulențe din lumea monedelor virtuale!

Cum a ajuns Csík Sör de la succes la dezastru financiar(Faliment).

Bitcoin se duce de râpă la 40.000 de dolari după ce ETF-urile i-au dat cu flit

Apple se conformează la UE, dar nu fără să își supere rivalii!

Un nou record: fiecare a doua mașină vândută este un SUV în Europa