safety shot: Cum să bei fără să te îmbeți? Secretul băuturii care te scapă de alcool.

Safety Shot:Cum să bei fără să te îmbeți? Secretul băuturii care te scapă de alcool.

Ai vrea să te distrezi cu prietenii la o petrecere, dar să nu te trezești a doua zi cu o durere de cap de zile mari? Ai vrea să te bucuri de un pahar de vin, dar să nu-ți pierzi cumpătul și să faci prostii?

Oferta Emag

Ei bine, se pare că există o soluție pentru asta. O băutură magică care te ajută să elimini alcoolul din organism într-un timp record. Și nu e vorba de o poveste, ci de un produs real, care va fi disponibil(cândva) și la noi.

Nu e prima dată când auzim de astfel de invenții, care promit să ne scape de mahmureală sau să ne protejeze de efectele nocive ale alcoolului. Dar de cele mai multe ori, sunt doar niște țepe sau niște placebo-uri, care nu au niciun efect real. Dar băutura despre care vă vorbesc eu nu e una dintre ele.

E vorba de Safety Shot, o băutură care a fost testată și aprobată în SUA, și care a demonstrat că poate reduce nivelul de alcool din sânge cu până la 50% în mai puțin de 30 de minute. Asta înseamnă că poți să bei(cu responsabilitate), și apoi să bei un Safety Shot, și să te simți ca și cum n-ai fi băut nimic. Sau aproape nimic.

Cum funcționează minunea asta? Ei bine, nu vă pot spune exact ce ingrediente are, pentru că sunt secrete, dar vă pot spune principiul. Băutura conține niște substanțe care accelerează metabolismul alcoolului în organism, făcându-l să se elimine mai repede.

De asemenea, are niște substanțe care formează un strat protector pe stomac, care împiedică absorbția alcoolului în sânge. Și ca să fie și mai bună, are și niște vitamine, minerale și nootropice, care îți îmbunătățesc starea de spirit și funcțiile cognitive. Practic, e ca și cum ai bea un energizant, dar fără cofeină și zahăr.

Unde se găsește și cât costă? Păi, deocamdată, se găsește doar în SUA, unde se vinde în farmacii, la prețul de 5 dolari cutia. Adică vreo 25 de lei la noi. Dar nu vă faceți griji, pentru că se pare că va ajunge și la noi(sperăm). Se zvonește că deja există niște negocieri cu distribuitorii locali.

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rusia merge din nou pe Lună după 47 de ani

Care este rolul uleiului pentru motor? Afla raspunsul in articol.

Anunțul zilei: Vând acest rahat roșu al vărului meu.