Xiaomi Smart Band 8 Active - Specificatii, Pret si disponibilitate

Xiaomi Smart Band 8 Active – Specificatii, Pret si disponibilitate.

Xiaomi nu a lăsat fanii să aștepte mult timp cu noua ediție a Smart Band 8, ceea ce a fost o decizie bună, deoarece poate că niciunul dintre ceasurile lor inteligente nu a arătat atât de bine până acum.

la-i CARDUL CU MILIOANE DE IDEI de la eMAG

Sunt sigur că și Xiaomi a simțit un pic că, cu dispozitivul de urmărire a activității Smart Band 8, deși a oferit în continuare fanilor un raport calitate-preț foarte bun, nu a reușit să facă progrese în ceea ce privește aspectul.

Practic, au rămas blocați cu aspectul învechit pe care l-au imaginat cu ani în urmă – cu excepția modelului Pro, care s-a apropiat mai mult de Apple Watch – era timpul să facă o mișcare pentru cei care preferă soluții mai unghiulare.

Xiaomi-Smart-Band-8-Active pret

Xiaomi Smart Band 8 Active

Principalele caracteristici
Ecran ultra mare de 1,47 inchi
Design sofisticat
Fețe personalizate de ceas
Peste 50 de moduri sportive
Rezistent la apă până la 50 de metri Monitorizare îmbunătățită a oxigenului din sânge

Xiaomi Smart Band 8 Active Impresionează prin display-ul LCD de 1,47 inchi

Așadar, cea mai mare noutate a Smart Band 8 Active este panoul LCD de 1,47 inchi, care îi conferă actualului membru al gamei un aspect complet nou. Ecranul dreptunghiular nu numai că oferă o mai bună transparență, dar și o rezoluție de 172×320 pixeli, printre alte caracteristici pozitive.

xiaomi smar band 8 active display

Printre acestea se numără o densitate a pixelilor de 247 ppi pentru detalii și o luminozitate de 450 nits pentru o vizibilitate bună chiar și la lumina zilei. Dispozitivul vine preinstalat cu peste 100 de cadrane digitale, astfel încât să puteți personaliza aspectul ceasului pentru a se potrivi cu ținuta sau starea dvs. de spirit din fiecare zi.

Design confortabil într-o gamă de culori la alegere

Noul smartwatch de la Xiaomi a fost proiectat cu grijă pentru a fi ergonomic, în ciuda afișajului mai angular. Acest lucru se datorează în parte marginilor rotunjite și corpului ceasului de 9,99 mm, care este confortabil pentru sporturi de echipă sau exerciții fizice mai intense.

smartband8activeculori

Pe lângă confort, producătorul a acordat mai multă atenție decât oricând variantelor de culoare, fiind așteptate cinci versiuni diferite, deși care dintre ele va ajunge în Europa este încă o întrebare. Vor fi disponibile versiunile negru și roz, însă nu există informații despre versiunile verde, baby blue și alb.

Până la 14 zile cu o singură încărcare

De ani de zile, un atu major în mâinile smartwatch-urilor Xiaomi a fost autonomia excelentă a bateriei. Acest lucru nu este diferit în cazul Xiaomi Smart Band 8 Active, deoarece producătorul spune că bateria de 210 mAh durează până la 14 zile cu o singură încărcare, ceea ce este, evident, doar o valoare aproximativă pentru o utilizare mai activă.

xiamo smart band 8 active baterie si incarcare

Iar cu o rezistență la apă de 5 ATM, nici măcar nu trebuie să o dai jos de pe mână atunci când înoți sau faci scufundări în ape puțin adânci, deoarece va rezista pe mână fără probleme.

Este compatibil cu peste 50 de sporturi

Bineînțeles, Xiaomi Smart Band 8 Active nu vă va ajuta doar atunci când faceți sport, ci va fi și un companion fidel în viața de zi cu zi. Îți arată ora, notificările, în timp ce îți monitorizează ritmul cardiac, îți numără pașii, caloriile arse, nivelul de oxigen din sânge și chiar te ajută să dormi mai bine.

xiaomi smart band 8 active specificatii

Bineînțeles, vom profita la maxim de el în timp ce suntem în mișcare. Te va ajuta să te menții într-un interval optim de ritm cardiac, te va încuraja să performezi mai bine și, de asemenea, îți va oferi statistici privind performanța ta în aplicația însoțitoare.

Xiaomi Mi Smart Band 8 Active preț si disponibilitate in Romania.v

Dispozitivul de urmărire a activității este acum disponibil pentru a fi comandat în Uniunea Europeană de pe site-ul Aliexpress, cu un preț de 120-140 Lei.

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Review Google Nest Hub 2: Cel mai bun Display inteligent pentru dormitor

Cele mai bune centrale pe lemne. Ghid cu avantaje si dezantaje.

Mini Review Xiaomi Watch 2 Pro: Preț și disponibilitate în România.