Mai ieftin decât AliExpress: Site-ul chinezesc TEMU câștigă popularitate în România.

Mai ieftin decât AliExpress: Site-ul chinezesc TEMU câștigă popularitate în România.

Piața chineză TEMU afișeaza prețurile în RON și oferă transport gratuit în România, în urma unei campanii promoționale orientate către consumatorii Români. Găsiți aici toate informatiile despre comenzi TEMU in Romania.

la-i CARDUL CU MILIOANE DE IDEI de la eMAG

Pachetele portocalii sunt în drum spre Romania. În ultimele luni, site-ul de cumpărături și aplicația TEMU au început să trimită produse în Romania. Aceasta este o veste importantă pentru consumatorii romani, deoarece este unul dintre site-urile cu cele mai competitive prețuri. Și creează o concurență substanțială pentru site-uri chinezești precum AliExpress și SHEIN, precum și pentru Amazon și Next, deoarece este unul dintre piețele chinezești cu cea mai rapidă creștere. Aplicația TEMU a ajuns chiar pe primul loc în topul descărcărilor în SUA în vara anului 2022, anul în care a fost lansată acolo.

produse tgemu romania

În acest an, site-ul și-a extins aria de acoperire pentru a include Regatul Unit, Germania, Franța, Italia, Canada, Australia și Noua Zeelandă. Compania chineză din spatele TEMU, PDD, care deține și platforma Pinduoduo, a investit 14 milioane de dolari în publicitate.

Folosind acest link veti primi 20 lei sub forma de Voucher.

temu romania cupon reducere

De asmenea poti folosi acest cupon reducere TEMU: 489611399

În timp ce conducerea TEMU are sediul în Boston (americanii se referă adesea la site ca fiind „Timu”), compania este înregistrată în Insulele Cayman, iar proprietatea sa este deținută de compania chineză PDD, care deține și Pingduoduo, un site de comerț electronic care concurează cu JD și Alibaba.

în ultimele luni, TEMU a țintit consumatorii romani în mod activ, în principal prin intermediul Facebook, folosind un stil de promovare care amintește de reclamele WISH. În același timp, platforma afișeaza prețurile în RON pe site-ul său și oferă servicii de livrare în Români prin DPD,GLS,Fan Courier,Speedy.

În trecut, au existat plângeri împotriva companiei cu privire la publicitatea înșelătoare și la viruși, dar compania susține că a abordat aceste probleme. În prezent, aceștia oferă chiar și transport gratuit în Romnia pentru orice comandă care depășește 50 lei.

Prețurile de pe site sunt printre cele mai mici pe care le veți găsi, chiar și în comparație cu platformele chinezești concurente precum AliExpress. Platforma se mândrește cu 80.000 de vânzători, care se presupune că sunt producători sau fabrici care produc ei înșiși articolele.

Acest lucru înseamnă că pot elimina costurile de marketing și, ca urmare, oferă prețuri extrem de mici.

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce este Proof-of-Stake? Ghid Detaliat

Oligarhii Ruși nu au eșuat atât de mult încât să-l convingă pe Putin să oprească războiul

Parere TEMU: Cum mi-a fost cu aplicația de cumpărături care te lasă mască!