Honor 100 și Honor 100 Pro: Design Neobișnuit, Specificații Extraordinare!

Honor 100 și Honor 100 Pro: Design Neobișnuit, Specificații Extraordinare!

Honor se pregătește să ne uimească pe toți cu noi produse pe care le va lansa pe 23 noiembrie. Nu, nu e vorba de niște căști sau niște ceasuri inteligente, ci de noua serie Honor 100. Și nu e vorba de niște telefoane obișnuite, ci de niște minunății tehnologice care au un design unic și remarcabil.

Honor 100 și Honor 100 Pro au fost deja văzute pe site-urile unor magazine online din China, așa că știm deja cum arată și ce pot să facă. Honor 100 are o cameră frontală mică și discretă, iar pe spate are un modul foto dreptunghiular, cu o parte a senzorului în formă de semilună.

honor 100 si 100 pro

Honor 100 Pro are un modul foto oval pe spate și două camere frontale. Ambele arată foarte bine și au ecrane OLED curbate, cu senzori de amprentă sub ecran.

Dar nu doar designul este impresionant la aceste telefoane, ci și specificațiile:

Honor 100 vine cu un procesor Snapdragon 7 Gen3, care este rapid și eficient. Are o baterie de 5000 mAh și se încarcă cu 100W prin cablu. Da, ați citit bine, 100W! Asta înseamnă că se încarcă în mai puțin de o oră, si nu în ultimul rând, are o cameră principală de 50 MP, care face niște poze superbe, și o cameră teleobiectiv, care permite zoom optic 2x.

Honor 100 Pro este și mai tare, pentru că are un procesor Snapdragon 8 Gen2, care este cel mai puternic de pe piață(abia a a fost lansat Gen 3 ). De asemenea, se încarcă cu 100W prin cablu, dar nu știm încă cât de mare este bateria. Probabil că are și o cameră mai bună, dar nu avem detalii despre asta. Oricum, sună foarte bine, nu?

Dacă vă întrebați cât costă aceste telefoane, nu vă pot spune încă, pentru că nu au fost anunțate prețurile. Dar nu cred că vor fi foarte scumpe, pentru că Honor este un brand care oferă raport calitate-preț foarte bun.

Așa că dacă vă doriți un telefon nou, care să vă surprindă plăcut, vă recomand să așteptați lansarea seriei Honor 100. Nu mai e mult, doar 10 zile.

Ce părere aveți despre ele? Scrieți-mi în comentarii și dați share dacă v-a plăcut articolul.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aceste telefoane Samsung mai vechi vor primi funcția de Instant Slow-Mo

ChatGPT, chatbot-ul care încalcă GDPR, ar putea fi oprit în Europa

Cum îți spionează guvernele telefonul prin Apple și Google?

Dispozitivele de top Samsung din 2023 vor beneficia de One UI 6.1 în prima parte a anului 2024

Actualizarea HyperOS ar putea veni în curând și la noi.

Xiaomi Smart Band 8. Brăţară de fitness cu autonomie peste 2 săptămâni.

Cum arată noul Samsung Galaxy Z Fold6? Vezi imaginile randate!

Realme Note 50 vine curând. Ce știm despre el?

Honor Magic 6 ar putea veni cu o cameră de 1 inch.

OnePlus 12 și alte produse noi se pregătesc de lansarea globală după debutul din China.

Honor ne pregătește o surpriză: un telefon pliabil și un inel smart

iPhone SE 4 se pregătește de o revoluție: cum va arăta și ce va putea face.