Un iPhone 15 Pro Max din aur și ciocolată? Da, te rog!

Un iPhone 15 Pro Max din aur și ciocolată? Da, te rog!

Dacă ești un fan al produselor Apple, probabil că ai auzit de iPhone 15 Pro Max, cel mai nou și mai performant smartphone de pe piață. Dar ce zici de o variantă mai dulce și mai strălucitoare a acestuia?

Caviar, firma rusă care produce accesorii de lux pentru telefoane, a lansat o ediție limitată de iPhone 15 Pro Max din ciocolată – dar nu orice ciocolată, ci una acoperită cu aur de 23 de carate, care se poate mânca. Da, ai citit bine, poți să-ți muști din telefonul tău fără să-ți strici dinții. Caviar spune că iPhone-ul de ciocolată are un gust “echilibrat de migdale și cremos de delicios”, ideal pentru cei care iubesc ciocolata și tehnologia.

This image has an empty alt attribute; its file name is Un-iPhone-15-Pro-Max-din-aur-si-ciocolata-caviar.webp

Dar cât costă această minune? Ei bine, nu este ieftină, dar nici nu te așteptai să fie, nu? iPhone-ul de ciocolată are un preț de 1.100 de dolari, aproape la fel ca și modelul original, care costă 1.199 de dolari. Poate că ți se pare mult (și este, desigur), dar dacă te gândești că alte modele de iPhone Caviar au diamante și costă sute de mii de dolari, acesta pare o afacere bună.

De unde a venit ideea acestui telefon de ciocolată? Se pare că este inspirat de filmul Wonka, care spune povestea ciocolatierului Willy Wonka, înainte de a deveni celebru prin filmul Charlie și Fabrica de Ciocolată. Filmul va apărea în 2024 și îl va avea în rolul principal pe Timothée Chalamet. Până atunci, poți să te bucuri de un iPhone de ciocolată, dacă ai bani și poftă.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ați primit vaccinul Pfizer? Atenție la acest lucru: Rezultatele unui nou studiu

5 vitamine de care au nevoie personale vegane

Ce cauzează boala Parkinson

Beneficiile Consumului de Cafea

Ce sunt uleiurile esențiale? Beneficii si moduri de utilizare.

Ce poate provoca o creștere bruscă a ritmului cardiac? Cardiologul raspunde

ACTIVITATEA FIZICĂ SCADE LA JUMĂTATERISCUL DE CANCER LA PROSTATĂ

Jogging: 4 Secrete pentru a scapa de kilogramele in plus

Mituri de Placebo Terapie – Care este Adevărul?

Sunteți un gânditor excesiv cronic? 7 sfaturi pentru a nu o lua razna!

Metoda Balcanică este mai sănătoasă împotriva hemoroizilor

Cât de eficiente sunt sfaturile bioterapeutului Djuna?