House Sitting:Cum să stai degeaba(Gratis) în casa altora? Iată cum.

House Sitting:Cum să stai degeaba(Gratis) în casa altora? Iată cum.

Dacă ești ca mine, îți place să te plimbi prin lume, dar nu ai bani de aruncat pe cazare. Ce faci? Te bagi în casa altora, bineînțeles! Nu, nu e vorba de spargeri, ci de house sitting, o metodă genială de a călători fără să plătești nimic pe locuință.

Cum funcționează? Simplu: te duci pe un site de genul Nomador sau MindMyHouse și îți faci un cont. Plătești o taxă anuală și apoi poți alege dintr-o grămadă de oferte de la oameni care pleacă în vacanță și vor să le păzești casa. Uneori, mai trebuie să ai grijă și de un câine sau o pisică, sau să uzi niște flori, dar nu e mare lucru.

După ce te înțelegi cu proprietarii, te duci la ei și te muți în casa lor. Poți sta acolo cât vrei tu, de la o săptămână la câteva luni, și să te bucuri de tot confortul. În plus, poți cunoaște mai bine cultura și oamenii locului, pentru că sigur vei face cunoștință cu vecinii și prietenii lor. Poate chiar îți faci niște prieteni noi, cine știe?

Eu zic că e o idee genială, mai ales dacă ești flexibil și nu-ți pasă unde mergi. Poți ajunge în locuri pe care nici nu le-ai visat, și să trăiești ca un localnic, nu ca un turist. Ce mai aștepți? Înscrie-te și tu pe un site de house sitting și hai să ne vedem prin lume!

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Dublin orasul lui James Joyce

VENEȚIA TE TAXEAZĂ CA SĂ O VEZI: NU E GLUMĂ, E NOUL REGIM

Istoria Globului din Times Square – Cum a devenit un simbol al Revelionului din New York

Legendele din Varsovia: povesti incantatoare ale unei tari pline de istorie

Ce s-ar întâmpla dacă am putea călători în timp? 6 teorii interesante.

Petra, cetatea ascunsa in munti

Vulcanul din Parcul Național Yellowstone care ar putea distruge America

San Francisco: O istorie bogată, o prezentă strălucitoare!

Farul din Alexandria – un simbol al lumii antice

Descoperă Stockholmul – O poveste veche, o istorie nouă

In vizuina Lupoaicei. Istorie si legende la Muzeul Capitolin din Roma

Orașul Valletta – orasul Cavalerilor de Malta