Elon Musk, pe marele ecran. Cine e nebunul care se bagă să-l filmeze?

Elon Musk, pe marele ecran. Cine e „nebunul” care se bagă să-l filmeze?

Nu e ușor să faci un film despre Elon Musk, ăla care vrea să colonizeze Marte, să ne bage cipuri în creier și să ne vândă mașini electrice. E un personaj complex, controversat și imprevizibil, care face istorie cu fiecare mișcare. Dar cineva s-a găsit să se încumete la o asemenea provocare: nimeni altul decât Darren Aronofsky, regizorul de geniu care ne-a dat capodopere ca Requiem for a Dream, Black Swan sau The Whale.

la-i CARDUL CU MILIOANE DE IDEI de la eMAG

Filmul va fi bazat pe biografia lui Elon Musk scrisă de Walter Isaacson, care a stat doi ani pe urmele lui, a intrat în fabricile lui, a stat de vorbă cu el ore în șir și a aflat tot ce se putea afla despre viața și viziunea lui. Isaacson nu s-a mulțumit doar cu asta, ci a vorbit și cu familia, prietenii, colegii și dușmanii lui Musk, ca să-i facă un portret cât mai complet și obiectiv.

Proiectul e în mâinile studioului A24, care a produs multe filme de succes și premiate, cum ar fi The Whale, pentru care Brendan Fraser a luat Oscarul. Așa că putem avea încredere că filmul va fi de calitate și nu o găinărie de la Hollywood.

Elon Musk a reacționat pe Twitter/X, spunând că e încântat că Aronofsky se ocupă de film, pentru că e unul dintre preferații lui. Să sperăm că nu se va supăra când va vedea cum îl va prezenta pe ecran. Că știm cu toții că Aronofsky nu e genul care să menajeze pe nimeni.

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

William Blake – Ingerul disident

Nicolae de Mira – Un lider al României

Henric al V-lea: Un Rege, Un Lider, Un Erou!