Elon Musk are o problemă serioasă cu GTA 6

Elon Musk are o problemă serioasă cu GTA 6.

După ce ne-au ținut în suspans o veșnicie, băieții de la Rockstar Games au dat drumul la trailerul pentru GTA VI, care arată că ne întoarcem în Vice City, dar dezvăluie și o versiune pentru 2025, care, din păcate, este destinată doar consolelor PlayStation 5 și Xbox Series pentru prima rundă. Așa că dacă nu ai una din consolele astea, poți să te uiți în gura lupului.

Trailerul a făcut furori pe YouTube, unde a strâns peste 100 de milioane de vizualizări în câteva zile, și toată lumea vorbește despre el. Până și Elon Musk, care se crede gamer, a vrut să-și dea cu părerea pe X, dar nu în sensul bun.

Musk a făcut un stream despre Diablo IV în octombrie, care a fost destul de mișto, dar nu o să-l vedem jucând GTA VI, pentru că nu-i place seria. A zis asta pe X, răspunzând la un tip care a spus că n-a jucat niciodată un GTA.

Am încercat, dar nu-mi plac crimele. În scena de deschidere din GTA V trebuia să împuști polițiști. N-am putut să fac asta

a scris Musk pe X

Se pare că el e prea sfânt pentru GTA și nu vrea să se murdărească cu sângele polițiștilor.

Dar nu toată lumea a fost de acord cu el, și au început să-l ia la mișto pe X, trimițându-i meme-uri și spunându-i că e doar un joc, nu o școală de ucigași.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sabbatai Zevi – profet sau impostor?

Vladimir Ilich Lenin (1870-1924).Rolul cheie in istoria moderna

Tiziano Vecellio – artistul Renascentistului

Edvard Munch – o privire asupra vieții și operei artistului norvegian

Gustave Whitehead, primul aviator al lumii

Antoni Gaudí – Arhitectul lui Dumnezeu

Sandro Botticelli – Pictorul secolului al XV-lea

Cine a fost Charlemagne?

Cazul lui J.F Kennedy și destinul jurnalistei americane Dorothy Kilgallen

Clipele astrale ale lui Napoleon – Cine a fost Napoleon Bonaparte?

A fost cea mai frumoasă actriță de la Hollywood, acum nici nu o mai recunoști – Așa arată Meg Ryan în zilele noastre.

Cine a fost Liudmila Pavlicenko – cea mai faimoasă asistentă medicală din războiul al doilea mondial?