ChatGPT poate naviga acum pe internet ca și Google Bard

ChatGPT poate naviga acum pe internet ca și Google Bard

Nu mai trebuie să trăiești cu răspunsuri limitate la date înainte de septembrie 2021.

ChatGPT poate acum să navigheze pe internet în timp real pentru a oferi rezultate mai precise și mai actualizate pentru interogări.

Abilitățile de navigare pe internet ale inteligenței artificiale generative vin prin amabilitatea Microsoft Bing. La fel ca Google Bard, ChatGPT poate acum să caute informații online, ceea ce face ca răspunsurile sale să fie mai informate și mai actuale.

Până acum, răspunsurile AI-ului au fost limitate de baza sa de cunoștințe, care includea date doar până în septembrie 2021. Având capacitatea de a accesa întreaga rețea web, ChatGPT va putea să ajute mai bine utilizatorii în sarcini precum cumpărarea unei mașini, planificarea unei vacanțe, cercetări tehnice și multe altele.

OpenAI spune că navigarea este acum disponibilă pentru utilizatorii ChatGPT Plus și Enterprise și se va extinde în curând la toți utilizatorii. Pentru a o activa, utilizatorii vor trebui să aleagă Browse with Bing în selectorul de la GPT-4. ChatGPT va notifica utilizatorii atunci când utilizează internetul și va oferi, de asemenea, linkuri de citare alături de răspunsurile sale.

În plus, OpenAI a mai spus că cea mai recentă funcție de navigare va permite site-urilor web să controleze modul în care ChatGPT poate interacționa cu ele. Când utilizatorii ChatGPT Plus aveau anterior acces la internet, unii dintre ei au exploatat funcția pentru a trece de zidurile de plată de pe site-uri web. Din această cauză, accesul la internet al ChatGPT a fost revocat în luna iulie. Se pare că OpenAI a reușit să rezolve problema cu această ultimă actualizare.

O altă actualizare recentă a ChatGPT a oferit AI-ului o voce. Utilizatorii vor putea în curând să vorbească verbal cu ChatGPT și să-l facă să răspundă la fel ca Google Assistant sau Alexa.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Galaxy S24 ar putea fi cel mai bun telefon Samsung din toate timpurile, datorită One UI 6.1

Nothing Phone (2a), o imagine falsă ne-a indus în eroare.

 iPhone 17 pro max o să aibă o cameră telephoto de zile mari. 48 de megapixeli.

Google a anunțat Pixel 8a. Află prețul si disponibilitatea in Romania.

POCO X6 și POCO X6 Pro au fost lansate Oficial. Vezi detaliile.

Xiaomi SU7, Revoluția Electrică la Prețuri Accesibile

Asus ROG Phone 8 Ultimate, monstrul cu 24 GB RAM și Snapdragon 8 Gen 3

Iată câtă memorie RAM va fi în interiorul iPhone 15 Pro

Noi căști cu anulare a zgomotului anunțate de HMD: Nokia Clarity Earbuds 2+

Iată cât rezistă Samsung Galaxy S24 cu o singură încărcare.

Așa arată gama de produse Exynos din acest an.

Samsung Galaxy S24, gata de lansare – ce culori și ce memorie o să aibă