ChatGPT poate naviga acum pe internet ca și Google Bard

ChatGPT poate naviga acum pe internet ca și Google Bard

Nu mai trebuie să trăiești cu răspunsuri limitate la date înainte de septembrie 2021.

Oferta Emag

ChatGPT poate acum să navigheze pe internet în timp real pentru a oferi rezultate mai precise și mai actualizate pentru interogări.

Abilitățile de navigare pe internet ale inteligenței artificiale generative vin prin amabilitatea Microsoft Bing. La fel ca Google Bard, ChatGPT poate acum să caute informații online, ceea ce face ca răspunsurile sale să fie mai informate și mai actuale.

Până acum, răspunsurile AI-ului au fost limitate de baza sa de cunoștințe, care includea date doar până în septembrie 2021. Având capacitatea de a accesa întreaga rețea web, ChatGPT va putea să ajute mai bine utilizatorii în sarcini precum cumpărarea unei mașini, planificarea unei vacanțe, cercetări tehnice și multe altele.

OpenAI spune că navigarea este acum disponibilă pentru utilizatorii ChatGPT Plus și Enterprise și se va extinde în curând la toți utilizatorii. Pentru a o activa, utilizatorii vor trebui să aleagă Browse with Bing în selectorul de la GPT-4. ChatGPT va notifica utilizatorii atunci când utilizează internetul și va oferi, de asemenea, linkuri de citare alături de răspunsurile sale.

În plus, OpenAI a mai spus că cea mai recentă funcție de navigare va permite site-urilor web să controleze modul în care ChatGPT poate interacționa cu ele. Când utilizatorii ChatGPT Plus aveau anterior acces la internet, unii dintre ei au exploatat funcția pentru a trece de zidurile de plată de pe site-uri web. Din această cauză, accesul la internet al ChatGPT a fost revocat în luna iulie. Se pare că OpenAI a reușit să rezolve problema cu această ultimă actualizare.

O altă actualizare recentă a ChatGPT a oferit AI-ului o voce. Utilizatorii vor putea în curând să vorbească verbal cu ChatGPT și să-l facă să răspundă la fel ca Google Assistant sau Alexa.

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

HarmonyOS: sistemul de operare al Huawei care face furori în China și în lume.

Ce este tehnologia Nanocell și cum funcționează?

Samsung anunță backup gratuit în cloud numit Temporary Cloud Backup pentru telefoanele sale Galaxy